Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πηγαδίων η διημερίδα με θέμα την Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής και την Υπερκινητικότητα,από την επιστημονική ομάδα του I-paidi ,υπό την αιγίδα των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων:

1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Πηγαδίων,
1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Πηγαδίων,
Γυμνασίου Πηγαδίων,
Δημοτικού Σχολείου Αρκάσας,
Δημοτικού Σχολείου Απερίου.

Την έναρξη της διημερίδας τίμησαν με την παρουσία τους η Έπαρχος Καρπαθου Καλλιοπη Νικολαίδου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Τουρισμού Αναστάσιος Μηλιος,οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλέξανδρος Χριστοδούλου και Γιώργος Βασιλαράκης.Οι διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων του νησιού μας ,εκπρόσωποι και προπονητές των τοπικών μας αθλητικών σωματείων και πλήθος κόσμου.

Την Κυριακή το πρωί δεχθήκαμε τον διαδικτυακό χαιρετισμό της υπουργού «Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας» Σοφίας Ζαχαράκη!

Ευχαριστούμε όσους τιμήσατε αυτή την πρωτοπόρα δράση!

Σκοπός μας είναι η ευαισθητοποίηση,η κοινωνική και εκπαιδευτική ένταξη,η κινητοποίηση και η πάταξη των στερεοτύπων!!!

Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία την επιστημονική ομάδα του I-Paidi και την πρόεδρο Μαριάννα Λαγουμίδη

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως:

Τον ιατρό Γιάννη Ηλ.Μανωλακη και την εταιρεία Κάσος Κτηματική ΑΕ Alimouda Mare για τη δωρεά 1000€ για τη πλήρη κάλυψη των εισητηρίων των ομιλητών μας!
Την Έπαρχο Καρπαθου Καλλιοπη Νικολαίδου και τα «Popi’s Studios»για τη παραχώρηση 8 δωματίων και τη συμβολή της στη θερμή φιλοξενία των ομιλητών μας!
Τον Γιώργο Πύλιαρη Suntrust rent a car!
Τον Γιώργο Παπαδακη Euromoto rent a car!
Τον Μένη Μενεάκη «Meni’s cafe “ για το πλούσιο πρωινό!
Τον φούρνο Γεραπετρίτη για τα εδέσματα!
Την κάβα Γαλάνη για τα νερά!
Τον Βαγγέλη Γεργατσούλη για το μέλι που δόθηκε στους ομιλητές!

Επιπλέον ευχαριστούμε για τη βοήθεια και την οργάνωση του ήχου τον Γιώργο Γρηγοριάδη και τον Δημήτρη Σπανό για τη μαγνητοσκόπηση της διημερίδας.

Επίσης ευχαριστούμε τη διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πηγαδίων ,Καλλιόπη Ιωαννίδη, για τη προσφορά και την οργάνωση της αίθουσας εκδηλώσεων.

 

Κάθε παιδί έχει δικαίωμα στη γνώση,στον αθλητισμό,στην κοινωνική και επαγγελματική ένταξη και αυτό οφείλουμε να διεκδικήσουμε!

Κανένας δεν μπορεί να γυρίσει πίσω το χρόνο και να κάνει μια νέα αρχή, όλοι μαζί όμως μπορούμε να φτιάξουμε ένα νέο ελπιδοφόρο μέλλον!