Συγκλονισμένοι πληροφορούμαστε την μεγάλη και αναπάντεχη απώλεια του Πρώην Προέδρου της Δήμητρας γιατρού Φώτη Ασημάκη Παυλόπουλου. Ενός γνήσιου Ολυμπίτη με όλα τα γράμματα κεφαλαία αφού αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στηρίζοντας το έργο της Αδελφότητας και προάγοντας ενεργά την παράδοση του τόπου μας.

+Δρ ΦΩΤΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το σωματείο μας υπήρξε για τον Παυλόπουλο το δεύτερο του σπίτι και σήμερα είναι ημέρα πένθους για την παροικία μας αλλά και για όλους τους Ολυμπίτες Απανταχού της υφηλίου.

Υπήρξε δοτικός, αλτρουιστής, ανιδιοτελής και Άνθρωπος της άδολης προσφοράς, βοηθώντας μέσω της θέσης και του λειτουργήματος του οποιονδήποτε ζητούσε την πολύτιμη συμβουλή και αρωγή του.

Μερακλής και άριστος μαντιναδολόγος ο Φώτης υπήρξε η ψυχή του γλεντιού και της καλής παρέας που δεν έχανε την ευκαιρία να τον συναπαρτίζει.

+ΦΩΤΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο θάνατος του Φώτη Παυλόπουλου αφήνει κενό δυσαναπλήρωτο και θλίψη στις ζωές και τις καρδιές μας.

Συμμετέχουμε και συμπαραστεκόμαστε στο πένθος της οικογένειας του εκφράζοντας τα πιο ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο του Πόπη, στην αδελφή, στα παιδιά και στα εγγόνια του, ευχόμενοι ο Μεγαλοδύναμος να τους δίνει κουράγιο και δύναμη αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν.

Επέταξε ο Αετός εις τα ψηλά τα Όρη
που την Μεγαλοσύνη του, μέρος δεν την εχώρει.

Καλό Παράδεισο Αγαπημένε μας Φώτη.