Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους νεοσύλλλεκτους να τραγουδούν εις μνήμην του Αρχικελευστή της Ομαδας Υποβρυχίων Καταστροφών Μηνά Καμαράτου  που έφυγε από τη ζωή σαν χθες πριν από τέσσερα χρόνια.

Δείτε βίντεο:

Ήταν 9 Ιουνίου του 2019 όταν ο χρόνος σταμάτησε για το Πολεμικό Ναυτικό.

Ο Μηνάς Καμαράτος σε ηλικία 29 ετών «έφυγε» από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα. Το δυστύχημα είχε γίνει έξω από το Γ’ νεκροταφείο, όταν άλλη μοτοσυκλέτα εμβόλισε τη μοτοσυκλέτα του βατραχανθρώπου.

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού είχε ανακοινωθεί ότι πρωινές ώρες Κυριακής 09 Ιουνίου 2019, ο Αρχικελευστής Μ.Κ. (Τ/ΠΜ) της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, είχε τραυματιστεί θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος στη Λεωφόρο Σχιστού Σκαραμαγκά, κατά την μετάβαση στην υπηρεσία του.

Ο αδικοχαμένος ΟΥΚας:

Ο υπαξιωματικός είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Θριάσιο» Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου είχε διαπιστωθεί ο θάνατος του.

Οι νεοσύλλεκτοι της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών για να τιμήσουν τη μνήμη του Αρχικελευστή είπαν το αγαπημένο του τραγούδι σε μια ανάπαυλα της «διαβολοβδομάδας» και το σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στα social media προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Συγκεκριμένα οι ΟΥΚάδες έκαναν ένα μικρό διάλειμμα μετά από 4 συνεχείς ημέρες ασκήσεων δίχως ύπνο και μετά συνέχισαν την εκπαίδευση τους.

“Protothema”
Φρίξος Δρακοντίδης