Την εκ νέου υποψηφιότητα της Καλλιόπης Νικολαΐδου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ- ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ, ΕΠΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-Η.Ν.ΚΑΣΟΥ

Η κ. Νικολαΐδου, καθηγήτρια Φιλολογίας και Έπαρχος Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί ξανά με τον Γιώργο Χατζημάρκο, όπως είχε πράξει και στις εκλογές του 2019:

«Θα είμαι και πάλι υποψήφια στις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές με τον Γιώργο Χατζημάρκο και τον Συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Αυτά τα τέσσερα χρόνια με τη διακυβέρνηση της Περιφερειακής Αρχής σχεδιάσαμε, προγραμματίσαμε, υλοποιήσαμε και θέσαμε τις βάσεις για νέα έργα πνοής της Περιφέρειας μας αλλά και της Επαρχίας μας.

Το σπουδαιότερο όμως που πετύχαμε είναι η άμεση σύνδεση – επαφή, που απέκτησαν οι Καρπάθιοι και οι Κασιώτες με θεσμούς και υπηρεσίες.

Είμαστε και είμαι δίπλα σας, να αφουγκραστώ τις ανησυχίες σας και πάντοτε με τις δυνατότητες μου παρούσα να ενισχύσω, να συνδράμω τις πρωτοβουλίες και τις ιδέες σας.

Αποδείξαμε ότι η Περιφερειακή Αρχή κατανοεί τις ανησυχίες και της νέας γενιάς, στηρίζει τις δράσεις της σε πολιτισμικό, κοινωνικό και αθλητικό επίπεδο. Η δουλειά όμως δεν σταματάει εδώ.

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ

Στόχος της όπως και δικό μου προσωπικό στοίχημα είναι να καταστεί η Κάρπαθος και η Κάσος μας ελκυστική επιλογή ως μόνιμη κατοικία των νέων μας, να επιστρέψουν στα νησιά μας, να δραστηριοποιηθούν εδώ και να κρατήσουν αμείωτα τα στοιχεία μοναδικότητας του Τόπου, για τα οποία σταθερά και με αυταπάρνηση παλεύουν έως τώρα οι γονείς και οι παππούδες τους!

Σύμμαχος μου ο Περιφερειάρχης μας και η ομάδα του, που τέσσερα χρόνια είχα την τιμή να είμαι μέλος της, όπου με γνώση, ταπεινότητα, ήθος και αλτρουισμό παλεύουμε, ώστε η Περιφέρεια μας και οι Επαρχίες της να τρέχουν μονίμως #μπροστά από τις εξελίξεις.

Ευχαριστώ τον πρωτοπόρο, τον οραματιστή αλλά κυρίως τον άνθρωπο Γιώργο Χατζημάρκο που για δεύτερη φορά με επιλέγει να παλέψω στο πλάι του.

Με τιμάει η εμπιστοσύνη του και δεσμεύομαι ότι στην επόμενη θητεία μου θα εργαστώ ακόμα περισσότερο.

Για να μπορώ να κοιτάξω τον Καρπάθιο και τον Κασιώτη στα μάτια.

Για να χτίσουμε το μέλλον που μας αξίζει.

#Συνεχίζουμε δυναμικά μπροστά!»