Tο Ελληνικό Παιδικό Ταμείο (GCF) αναγνωρίζει με υπερηφάνεια τον Sam Matthews, Esq. ως αξιότιμο Πρόεδρο τoυ τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Sam Matthews, Esq.

Με μια εντυπωσιακή θητεία που εκτείνεται σε πάνω από τρεις δεκαετίες, ο Sam υπήρξε ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου και εκτελεστικό στέλεχος, συμπεριλαμβανομένου του παρελθόντος Προέδρου.

Η ακλόνητη αφοσίωση και η ηγεσία του έχουν επηρεάσει σημαντικά τις ζωές αμέτρητων παιδιατρικών ασθενών που αντιμετωπίζουν απειλητικές για τη ζωή ασθένειες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στο GCF, ο Sam Matthews έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη συγκέντρωση και διανομή άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε περισσότερους από 10.000 άπορους παιδιατρικούς ασθενείς. 

Η δέσμευση του να κάνει τη διαφορά στη ζωή τους έχει αποδειχθεί μέσω της συμμετοχής του σε μια σειρά επιτυχημένων εκδηλώσεων συγκέντρωσης κεφαλαίων.

Αξιοσημείωτα μεταξύ αυτών είναι το sold-out Concert of Hope στο Madison Square Garden, ο πρωτοποριακός διεθνής ελληνικός τηλεμαραθώνιος με Antenna Satellite TV, αρκετοί Τηλεμαραθώνιες της Εθνικής Ελληνικής Τηλεόρασης, Greek Night with the Mets, καθώς και διάφορα δείπνα γκαλά και εκδηλώσεις συγκέντρωσης κεφαλαίων.

Το πάθος του Σαμ για τη φιλανθρωπία εκτείνεται πέρα ​​από τον ρόλο του στο GCF.

Ως επιχειρηματίας με πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, έχει επιδείξει ακλόνητη δέσμευση να προσφέρει πίσω στην κοινότητα. Ο Σαμ είναι ευτυχισμένος παντρεμένος με την Αναστασία για πάνω από 20 χρόνια και μαζί έχουν τέσσερα όμορφα παιδιά, την Αθηνά, τη Νίκη, τον Στιλ και τη Φοίβη.

Σε αναγνώριση των εξαιρετικών φιλανθρωπικών του προσπαθειών, ο Sam Matthews θα τιμηθεί στο Ετήσιο Δείπνο και Τελετή των Βραβείων Hermes Expo.   

Αυτή η διάσημη εκδήλωση, για τον εορτασμό της αριστείας και της κοινωνικής υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2023, στο Grand Marquis στο Old Bridge του New Jersey.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα ατόμων όπως ο Sam, που έχουν ασκήσει βαθιά επίδραση στις κοινότητες τους.

Το δείπνο και η τελετή των ετήσιων βραβείων της Hermes Expo υπόσχονται να είναι μια αξέχαστη βραδιά έμπνευσης και γιορτής.

Τα εισιτήρια για αυτήν την αξιόλογη εκδήλωση μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.hermesexpo.com. 

Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε μαζί μας για να τιμήσετε τον Sam Matthews και άλλα εξαιρετικά άτομα που έχουν αφοσιωθεί στο να κάνουν τη διαφορά.   

Hermes Expo