Ο Γυναικείος Σύλλογος Σπόων «Η Πρόοδος» φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχθηκε στο Μέγαρο των Σπόων  την Γέννηση Του Χριστού μας και τη Νέα Χρονιά με λαμπρότητα.

Αγαπητοί Χωριανοί,

Με την Έναρξη της Νέας Χρονιάς 2023 ευχόμαστε σε όλους τους απανταχού χωριανούς μας και συμπατριώτες μας Χρόνια Πολλά και καλά με υγεία και ευημερία στον κάθε ένα ξεχωριστά.

Mε μεγάλη επιτυχία γιορτάσαμε στο Μέγαρο του χωριού μας την Νέα Χρονιά με την παρουσία των χωριανών μας.

Προσφέρθηκε ωραίο γεύμα, έγινε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας και η λαχειοφόρος έγινε και κέρδισαν οι χωριανοί μας τα διάφορα δώρα που κληρώθηκαν.

Πάνω απ’ όλα βρεθήκαμε, μιλήσαμε, γελάσαμε και αλληλοευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο και αυτό ήταν το καλύτερο.

Τραγουδήσαμε τα κάλαντα όλοι μαζί, ακολουθούσαν και τα παιδιά μας. Ζεστασιά και αγάπη  φώτιζε τα πρόσωπα όλων μας και  περισσότερο των παιδιών μας.

Χατζηνούλα Πιπέρη-Ελένη Διακολιού-Φανή Μαραγκάκη-Πόπη Πιπέρη- Ειρήνη Μενεάκη

Νίκος Πιπέρης

Ειρήνη Γ. Μενεάκη-Πόπη Πιπέρη-Φανή Μαραγκάκη

Ευελπιστούμε να είναι μια δημιουργική χρονιά για όλους και για τον σύλλογο μας και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και όλες διότι με την στήριξη και συμμετοχή σας όλο τον χρόνο δημιουργούνται αυτές οι εκδηλώσεις.

Ευελπιστούμε στην συνεχή συμμετοχή σας καθ’ όλο τον χρόνο ώστε οι στόχοι και τα όνειρα του Συλλόγου μας να πραγματοποιηθούν συνολικά.

Πόπη Πιπέρη-Ηλίας Κ. Διακολιός

Κώστας Σταματιάδης

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες της επιχειρήσεις και ιδιώτες που πάντα μας στηρίζουνε με το καλύτερο τους τρόπο δίνοντας όμορφα δώρα για την κλήρωση της λαχειοφόρου μας.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στις δουλειές και οικογένειες τους.

Με πολύ εκτίμηση

Το Δοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος
Φανή Μαραγκάκη

Η Γραμματέας.
Ειρήνη Μενεάκη