Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία για τη γιορτή του Σταυρού στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στον Όρμο της Αφροδίτης στην Πειραϊκή σε μια ηλιόλουστη μέρα, σε ένα περιβάλλον πάνω από τη θάλασσα, όπου νοερά έφερνε αναμνήσεις από το αγαπημένο μας νησί.

 

 

 

Την αρτοκλασία τέλεσε ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Μιλτιάδης Μίτσελ – Μιχαλόπουλος, από το ‘Οθος Καρπάθου, ο οποίος εξήρε την πρόεδρο Μαρία Γουλιάρα και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου για τη δράση του και για τις προσπάθειες που καταβάλλει.

 

 

Ο σύλλογος ευχαριστεί τον πατέρα Μιλτιάδη για τον ωραίο του λόγο και για τον τρόπο τέλεσης της αρτοκλασίας.

Παραυρέθηκαν: Ο πρόεδρος του Συλλόγου Απ. Καρπαθίων καθηγητής κ. Γιάννης Καραιτιανός, η εκδότρια της εφημερίδας “ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗΣ” κ. Καλλιρρόη Γεωργίου-Μανωλάκη, η κ. Φραγκίσκη Σταυράκη και η κ. Φωτεινή Λυριστάκη από το σύλλογο Οθειτών, η κ. Σοφία Αλεξίου από το σύλλογο Απανταχού Μενετιατών και πολλοί συγχωριανοί, συμπατριώτες και φίλοι του συλλόγου.

Μετά το πέρας της αρτοκλασίας παρετέθη γεύμα σε ταβέρνα της Πειραϊκής με μεγάλη επιτυχία.

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί όλους για τη συμμετοχή τους και εύχεται να υπάρχει δυνατότητα και στο μέλλον να μπορούν πλέον να  πραγματοποιούνται εκδηλώσεις από όλους τους συλλόγους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο