ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Καρπαθίων συνήλθε εκτάκτως μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του συμπατριώτη Δωδεκανησίου Αριστοτέλη Παυλίδη.

Ο επί πολλές δεκαετίες βουλευτής και τ. υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης υπήρξε ένας ανιδιοτελής προστάτης των Δωδεκανησίων, ένας πραγματικός φίλος των νησιών μας, που προσέφερε τις υπηρεσίες του από όποια θέση κι αν κατείχε με ζήλο και υπευθυνότητα, αφήνοντας ανεξίτηλη τη σφραγίδα του σε πολλά από τα έργα που υπάρχουν στα Δωδεκάνησα και στην ιδιαίτερη πατρίδα μας την Κάρπαθο.

Υπήρξε μαχητής της νησιωτικότητας και υπεράσπισε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των Δωδεκανησίων, κερδίζοντας εύλογα και με πράξεις την εμπιστοσύνη τους την οποία εκείνοι ανταπέδωσαν με την ψήφο τους σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο Αριστοτέλης Παυλίδης, ο αγαπημένος μας Τέλης, υπήρξε ένας έντιμος άνθρωπος, ένας πολιτικός με ήθος και αξίες. Τίμησε τον Σύλλογο των Απανταχού Καρπαθίων με την παρουσία του και τη συμμετοχή του σε πληθώρα εκδηλώσεων και δρώμενων και ήταν κοντά μας όποτε του το ζητήσαμε, στην Αθήνα και την Κάρπαθο.

Η απουσία του αφήνει ένα μεγάλο κενό και θα λείψει πραγματικά σε όλους μας.

Το Δ.Σ. του Σ.Α.Κ. αποφασίζει ομόφωνα:

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του
  2. Να αναρτήσει το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Σ.Α.Κ. καθώς και να το αποστείλει για δημοσίευση στα Καρπαθιακά παροικιακά έντυπα.

Με τιμή,

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

ΓΙΑΝΝΗΣ Γ. ΚΑΡΑΙΤΙΑΝΟΣ

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ N. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ