O Γιώργος Μελισσανίδης και η Σίσσυ Κωνσταντινίδη ενώθηκαν, στις 15 Σεπτεμβρίου 2022, με τα ιερά δεσμά του γάμου στο ιδιόκτητο εκκλησάκι της οικογένειας Μελισσανίδη στο Πόρτο Ράφτη, έχοντας δύο κουμπάρους, τον Ηλία Καλτσίδη και την Ελεονώρα Μελέτη.

Της τελετής ακολούθησε μια υπέρλαμπρη εκδήλωση στο κτήμα ιδιοκτησίας Μελισσανίδη στο Πόρτο Ράφτη.   Πρόκειται για ένα από τα πιο ωραία αρχοντικά της Αττικής με έκταση άνω των 20 στεμμάτων, όπου φιλοξενούνται και τα αυτοκίνητα αντίκες που συλλέγει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο πατέρας του Γιώργου Μελισσανίδη, είναι ο εφοπλιστής Δημήτρης Μελισσανίδης, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, μεγαλομέτοχος των ΟΠΑΠ και Aegean Marine Petroleum, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου στην Ελλάδα και η μητέρα του είναι η γοητευτική και πολύ αγαπητή σε όλους Τζένη Μελισσανίδη.

Ο πατέρας της Σίσσυ Κωνσταντινίδη, είναι ο διεθνούς φήμης χειρουργός Δρ. Κωνσταντίνος Mιχ. Κωνσταντινίδης, με καταγωγή από την Αρκάσα Καρπάθου, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στην πρώτη θέση της παγκόσμιας ρομποτικής χειρουργικής, μητέρα της η Μαριλένα Βλάχου – Κωνσταντινίδη, αν. καθηγήτρια της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και αδελφός της ο Μιχάλης Κ. Κωνσταντινίδης, ιατρός.

Ο Γιώργος Μελισσανίδης, είναι εφοπλιστής, ιδιοκτήτης της Aegean Shipping Management που διαθέτει 15 πλοία.

Η Σίσσυ Κωνσταντινίδου είναι Κλινικός Φαρμακοποιός, υπεύθυνη Τμήματος Κλινικής Φαρμακευτικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο π. Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με την σύζυγο του Νατάσα Παζαιτη, μαστολόγο-χειρουργό, η Μαριάννα Λάτση, ο Σπύρος Φλογαιτης, καθηγητής Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Αθηνών, Υπουργός Εσωτερικών, με την σύζυγο του Φωτεινή Παζαρτζή, καθηγήτρια του Διεθνούς Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου των Ηνωμένων Εθνών, ο Μανώλης Κωνσταντινίδης, σ.Καθηγητής της Θεολογική Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, ο Γιώργος Αποστολόπουλος, πρόεδρος του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου με την σύζυγο του Εύα Ντογιάκου, δικηγόρο, ο Δήμαρχος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με την σύζυγο του  Κωνσταντίνα Γιάτση, εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz όπως η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης, ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη, ο Δημήτρης Φιντιρίκος με την Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Λάκης Λαζόπουλος κ.α.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Άννα Βίσση, o Carlos e Perez, ο Νίκος Ζωιδάκης και ποντιακό συγκρότημα διασκέδασαν τους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού.