Κύριε Δήμαρχε αντιπαρέχομαι τα περί ζούγκλας, ύβρεων, τραμπουκισμούς κ.λ.π. που με κατηγορήσατε στο δελτίο τύπου και θέλω να σας πω ότι ο λόγος που βρίσκετε υπό συνεχή πίεση είναι γιατί δεν μπορείτε να δώσετε απαντήσεις στα ερωτήματα μου που σας κάνουμε και καταφεύγετε σε δελτία τύπου που σας υπαγορεύουν άλλοι τους οποίους όλοι πλέον ξέρουμε ποιοι είναι και τι πολιτικά και προσωπικά συμφέροντα εξυπηρετούν.

ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΡΠΑΘΟΣ! ΦΩΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Η μόνη πολιτική αγωνία που είχατε και έχετε κ. Δήμαρχε είναι όχι να βρείτε λύση στην καθαριότητα αλλά ποιος ιδιώτης θα αναλάβει την αποκομιδή των σκουπιδιών και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις μεθοδεύσεις που έγιναν προς την κατεύθυνση το τελευταίο διάστημα από τον Μαίο 2022 προσπαθείτε να βάλετε ιδιώτη κάτω από  από τις συνθήκες που όλοι γνωρίζουν για ένα μήνα και να πετάξετε από το παράθυρο 96.000.ευρώ λες και τα χρήματα είναι της τσέπης σας χωρίς να συντρέχει λόγος μιας και η σαιζόν έχει ένα μήνα ακόμη για να τελειώσει.

Δεν είναι τυχαίο το σημερινό δελτίο τύπου, ούτε οι παρουσίες κάποιων στον Δήμο σήμερα και όλα αυτά έχουν να κάνουν μόνον με τα σκουπίδια.

Ο μεγάλος σας καημός!

Αλήθεια  γιατί;

Και μη ξεχνάτε ότι ο Αντιδήμαρχος κ. Βασιλαράκης (προς τιμή του) στο Δημοτικό Συμβούλιο  είπε πολλά τα οποία δεν μπορείτε να τα αμφισβητήσετε π.χ.ότι φέρατε ιδιώτη εσείς ο ίδιος και προσπαθήσατε να πεισθούν οι συνεργάτες σας να  αναλάβει την καθαριότητα με 560.000 ευρώ για 4 μήνες.

Δηλαδή 140.000 ευρώ τον μήνα και η εταιρεία “Κερίδης” που με παρέμβαση του κ. Βασιλαράκη έλαβε μέρος στο διαγωνισμό  έκανε προσφορά 147.000 ευρώ για τρεις μήνες.

Δηλαδή 90.000  φθηνότερη /μήνα και παρόλα αυτά ο διαγωνισμός κυρήχθηκε άγονος παρότι ο κ. Βασιλαράκης (προς τιμή του και πάλι)  που ασχολείται με τέτοια θέματα είπε στο Δ.Σ ότι κακώς δεν δόθηκαν στον κ. Κερίδη.

Ας βγάλει τα συμπεράσματα του ο κόσμος!

Εγώ απλώς περιγράφω τα γεγονότα!

κ.Δήμαρχε μας κατηγορείτε ότι καταχραστήκαμε τη λαική εντολή.΅

Έξι στους εφτά Δ.Σ στράφηκαν ενάντια σας γιατί οι πράξεις σας πήγαν κόντρα στην λαική εντολή.

Θέλατε διαγωνισμό  310.000 ευρώ για τρία χρόνια περίπου.

Ποσό που δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει ο Δήμος γιατί τα λεφτά είναι πολλά.

Ο πιο σοβαρός λόγος που μας διώξατε είναι η αποκομιδή των σκουπιδιών.

Γιατί διαφωνούσαμε με το κόστος και τους όρους της διακήρυξης.

κ.Δήμαρχε

‘Εχετε κοντή μνήμη  διότι ξεχάσατε ότι το βέτο για τον ιδιώτη τον έβαλε ο κ. Κατσάνης ( αυτό οφείλω να του το πιστώσω) σαν όρο για να συνεργαστεί μαζί σας η ΑΠΕΚ το 8/2021 ΑΣΧΕΤΑ ΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΚ είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με την θέση του π .προέδρου της.

κ. Δήμαρχε

Η καραμέλα περί Ο.Ε που σας εμπόδιζε  δήθεν δεν πουλάει πια γιατί όλοι έχουν πάρει είδηση πόσο ανίκανος πολιτικά είστε να διαχειριστείτε θέματα του Δήμου.

Ένας δήμαρχος υπό πολιτική επιτήρηση.

Σας ζητώ συνέχεια στο Δ.Σ να μας φέρετε τις αποδείξεις των χρημάτων και την κατάθεση τους στο λογαριασμό της εταιρείας από όπου πήρατε τα φώτα στο Απέρι τα οποία τοποθετήσατε ΠΑΡΑΝΟΜΑ μόνον και μόνον επειδή είστε δήμαρχος χωρίς να ακολουθείτε τις νόμιμες διαδικασίες συμπεριφερόμενος σαν ιδιώτης του Δήμου.

Τι σας εμποδίζει να το κάνετε;

Είστε υποχρεωμένος; Είστε υποχρεωμένος να δώσετε απαντήσεις.

Σας ζητώ συνέχεια στο Δ.Σ να μας εξηγήσετε πως μία πρέσα ανακύκλωαης κόστους 29.999 ευρώ και για να είμαι δίκαιος απέναντι σας δώσατε 37.200 ευρώ.

Και για να είμαι δίκαιος απέναντι σας σ’ αυτό το θέμα πρέπει να δώσετε απάντηση μαζί με σας και ο κ.Παραγιός ο οποίος είχε συμμετοχή στην διαδικασία αυτής της αγοράς.

Η εταιρεία που δώσατε την απευθείας ανάθεση της πρέσας  είχε σχέση που ετοιμάζεστε να δώσετε την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Να αναφερθώ για τα φώτα του παραλιακού;

Ας περιμένουμε!

κ.Δήμαρχε

Ας αφήσουμε τον κόσμο να μας κρίνει. Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο. Σταματήστε να επικαλείστε το δημόσιο συναίσθημα περί χρηστής Διοίκησης και περί επιχειρηματικότητας.

Σαν αυτοδιοικητικός κλπ είστε δημόσιο πρόσωπο και δεν αντέχετε την κριτική. Λυπάμαι πολύ. Είστε πιο προσεκτικός στις αποφάσεις .

Δεν είστε ο καλλίτερος επειδή ευλογείτε τα γένια σας σε κάθε δελτίο τύπου. Αυτός είναι ο λόγος που δεν σας εμπιστευόμαστε.

κ.Δήμαρχε γνωριζόμαστε!

Και τέλος κ. Δήμαρχε μια και είμαστε αυτοί που σας εμποδίζουν στα πάντα μπορείτε να ενημερώσετε τον Καρπσθιακό λαό τι μας θέλατε εμένα και τον κ. Τσέρκη Μανώλη στις 5/8/2022 και ώρα 11 π.μ και μας καλέσατε σε ανοικτή ακρόαση από το κινητό τηλέφωνο στενού σας συνεργάτη.

Για ποια υπόθεση μας καλέσατε;

Τι μας ζητήσατε να κάνουμε;

Μιλήστε επιτέλους να καταλάβουν όλοι ποιος είναι ο καθένας μας!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ