Στην ανάρτηση μου στις 18 Αυγούστου για τα Αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Χατζηλία Οικονόμου δεν αναφέρθηκα καθόλου στη συμβολή του σπουδαίου συμπατριώτη μας Αρχιτέκτονα Μηχανικού Φράνκυ Αντιμησιάρη στην ολοκλήρωση της κατασκευής του Μνημείου.

Δεν ήταν μια παράλειψη μου αυτό, αλλά ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά, γιατί η συμβολή του ήταν πολύ μεγάλη στη χωροθέτηση της προτομής στο χώρο που αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρπάθου να τοποθετηθεί και δική του ιδέα ήταν η κατασκευή του ωραίου βοτσαλωτού, που περιβάλλει την προτομή.

Στις φωτογραφίες που συνοδεύουν την ανάρτηση μου φαίνονται τα σχέδια που εκπόνησε και το Μνημείο με το βοτσαλωτό ολοκληρωμένο.

Στην Τρίτη φωτογραφία έπρεπε να είναι και εκείνος δίπλα στον γλύπτη, αλλά είναι σεμνός και παρακολουθούσε από μακριά, ενώ του άξιζε η 1η θέση.

Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη σαν Διοικητικό Συμβούλιο να τον ευχαριστήσουμε δημοσίως για την ανεκτίμητη προσφορά του και περιμένουμε τη μελέτη που εκπονεί για τη 2ηφάση της κατασκευής του Μνημείου, στην οποία αναφέρθηκα στην ομιλία μου στην εκδήλωση των Αποκαλυπτηρίων. 

ΤΟ Δ.Σ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ