Προς: Δήμαρχο Καρπάθου κ. Ιωάννη Νισύριο

Κοινοποίηση Γεν. Γραμματέα, Μέλη του Δ.Σ και Προέδρους Κοινοτήτων

Κύριε Δήμαρχε

Σας γνωρίζω ότι σήμερα 27/7/2022  έλαβα από την εταιρεία Courier ACS αυτή την επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με αρ. αποστολής 5593771094 αντίγραφο της οποίας σας καταθέτω όπως έχω υποχρέωση από τον νόμο για τις δικές σας ενέργειες.

Θεωρώ ότι πρέπει να ενημερώσετε τα μέλη του Δ.Σ..

Σας ενημερώνω ότι δεν γνωρίζω τον αποστολέα του εγγράφου.

Σας ενημερώνω επίσης ότι το πρωτότυπο του εγγράφου θα το διαβιβάσω όπως έχω υποχρέωση από τον νόμο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Μιχάλης Μανωλάκης

Πρόεδρος Δ.Σ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

ΑΡ.ΠΡΩΤ. 5839

ΕΛΗΦΘΗ 27/7/2022

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

«Αγαπητέ κ. Μανωλάκη 

Το τελευταίο διάστημα όλα όσα έχουν γίνει μέσα στο Δήμο είναι άνω ποταμών, είναι και ο λόγος που θέλω να λάβετε γνώση (σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε).

Υπάρχει μία κατάσταση η οποία φέρνει σε τέλμα ό,τι έργο πάει να ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα για το θέμα  με τα σκουπίδια ο κ. …..ς απαιτεί με εκβιαστική συμπεριφορά αποχώρησης από τον Δήμαρχο για την συμμετοχή και αποδοχή του ….η ενός εργολάβου καθαριότητας τον οποίο ο ίδιος έφερε στο Δημαρχείο και έγινε συνάντηση απουσία Δημάρχου (που είχε λείψει στην Αθήνα), όμως παρών του προϊσταμένου και άλλων.

Ο εν λόγω εργολάβος καθαριότητας είναι ο «αρεστός» του κ ….αλλά όμως δεν πληροί τις προδιαγραφές με τα μηχανήματα του διότι είναι δηλωμένα σε άλλους δήμους και αυτός είναι ο λόγος που καθυστερεί ο διαγωνισμός για  την καθαριότητα εν μέσω φουλ τουριστικής περιόδου. 

Η κατάσταση αυτή πρέπει να τελειώσει για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος!!

Υπάλληλος του Δήμου

Για ευνόητους λόγους δεν θα δημοσιοποιήσω το όνομα μου»