Σήμερα Τρίτη, 5 Απριλίου 2016, ο Δήμαρχος Καρπάθου κος Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος, ο ομότιμος καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών και Δ/ντής του Ινστιτούτου Λαϊκού Πολιτισμού Καρπάθου, κος Μηνάς  Αλ. Αλεξιάδης και η κα Ειρήνη Ν. Νικολαΐδου Επικοινωνιακή Σύμβουλος του Δημάρχου, έγιναν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κο Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τον Δήμαρχο Καρπάθου Ηλία Λάμπρο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τον Δήμαρχο Καρπάθου Ηλία Λάμπρο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η συνάντηση είχε αποκλειστικό σκοπό την πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για επίσκεψή του στην Κάρπαθο, στο πλαίσιο του εορτασμού της 72ης επετείου του Επαναστατικού Απελευθερωτικού Κινήματος Καρπάθου της “5ης Οκτωβρίου 1944”.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού συζήτησε διεξοδικά το θέμα με το Δήμαρχο Καρπάθου και τους επισκέπτες του, αποδέχθηκε ευχαρίστως τη σχετική πρόσκληση και θα επισκεφθεί το Νησί Μας την Τετάρτη 5η Οκτωβρίου 2016.

Το σχετικό πρόγραμμα υποδοχής, φιλοξενίας και εθιμοτυπίας, θα προετοιμαστούν από το Δήμο Καρπάθου σε  συνεργασία με τον Καθηγητή κο Μηνά Αλ. Αλεξιάδη και τους αρμοδίους της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας. Θα ακολουθήσουν σχετικά, αναλυτικές ανακοινώσεις.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου.