Έγιναν χθες βράδυ, 1 Ιουνίου 2022, τα εγκαίνια  στο νέο NUSTEMA  BAR που βρίσκεται στην Αρκάσα Καρπάθου με την παρουσία πάρα πολύ κόσμου που τίμησαν τους  ιδιοκτήτες Γιώργο Βιττωρούλη  και  Γιώργο Νάτση.

Μέχρι αργά το βράδυ φίλοι και συγγενείς των ιδιοκτητών πέρασαν από το νέο μπαρ και ευχήθηκαν καλές δουλειές, απολαμβάνοντας το ποτό τους κυρίως στους εξωτερικούς χώρους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΤΣΗΣ

Οι ετοιμασίες η εξυπηρέτηση και η οργάνωση  ήταν άριστη, ενώ και το προσωπικό του ΝUSTEMA  εξυπηρέτησε με επαγγελματισμό και καλή διάθεση τον κόσμο που συνέρρευσε για να γνωρίσει από κοντά το νέο αυτό χώρο.

D.j Kostas Argiriou

D.J KEVIN YOST

ΙΖΑΜΒΕΛΛΑ ΜΙΧ. ΚΑΤΩΓΥΡΙΤΗ

O D.J. Κevin Yost, γνωστός ως “Θρύλος”, τίμησε με την παρουσία του τα εγκαίνια του ΝUSTEMA  BAR και o οποίος βρίκεται στην Κάρπαθο για να τελέσει τον γάμο του στην Αγία Κυριακή, με την  Ιζαμπέλλα Μιχ. Κατωγυρίτη, ψυχολόγο, το γένος Πόπης Κούρτη, από τις Μενετές Καρπάθου.

 

Μπορείτε και εσείς να επισκεφτείτε το ΝUSTEMA BAR και να απολαύσετε το ποτό σας με άριστη εξυπηρέτηση σε ένα εντελώς ανακαινισμένο χώρο που θα σας συναρπάσει.