Με κεντρικό σύνθημα «Η φωτιά έχει δύναμη – Μην την υποτιμάς», το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και το Πυροσβεστικό Σώμα έχουν δημιουργήσει ένα νέο ενημερωτικό τηλεοπτικό και ένα ραδιοφωνικό σποτ με οδηγίες πρόληψης και προστασίας ώστε να θωρακίσουν οι πολίτες το σπίτι τους έναντι πυρκαγιάς, κατά τους κρίσιμους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Προκειμένου να συμβάλλετε στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης του πληθυσμού για την αντιπυρική περίοδο, παρακαλούμε: – για την ανάρτηση του τηλεοπτικού μηνύματος και, προαιρετικά, του ραδιοφωνικού στην ιστοσελίδα που διατηρεί η υπηρεσία σας και – για την προώθηση των μηνυμάτων στους Δήμους ή όπου κρίνετε απαραίτητο.

Τα μηνύματα βρίσκονται τοποθετημένα στο κανάλι youtube του υπουργείου στις διευθύνσεις https://youtu.be/eEFM3G2vPD4 και https://youtu.be/2UPZT5TXnyU (αναγράφονται και στο σώμα του ηλεκτρονικού μηνύματος).

Θα τα βρείτε επίσης στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας www.civilprotection.gr στο πεδίο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ / ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΠΟΤ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

H Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ζαφειρία Κόλλια

Εσωτερική διανομή: 1. Γραφείο Υπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

2. Γραφείο Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

3. Γραφείο Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Προς: Διευθύνσεις Πολιτικής Προστασίας των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας (με την παράκληση να το κοινοποιήσουν στα Γραφεία Συντονιστών)