Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η κατασκευή της ιστοσελίδας του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ Καρπάθου έχει ολοκληρωθεί και είναι πλέον επισκέψιμη από το κοινό.


Η ιστοσελίδα μας αναδεικνύει την ταυτότητα του σχολείου μας και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη τόσο στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους κηδεμόνες του σχολείου μας, αλλά και στο ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα προκειμένου να ενημερωθεί για διάφορα θέματα που αφορούν τη φοίτηση, τις εκπαιδευτικές δράσεις, τις εκδηλώσεις και τη μαθητική ζωή του σχολείου μας. 

Tαυτόχρονα οι χρήστες μπορούν να πληροφορηθούν γενικότερα για θέματα εκπαίδευσης σχετικά με τη φοίτηση σε Επαγγελματικά Λύκεια, σύμφωνα με τις εκάστοτε εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Φιλοδοξούμε η ιστοσελίδα μας να αποτελέσει τη γέφυρα του σχολείου μας με την τοπική κοινωνία του νησιού μας και έτσι να ενδυναμωθούν ακόμα περισσότερο οι δεσμοί μας. Γι’ αυτό σας προσκαλούμε με χαρά να προηγηθείτε στον ιστότοπο του 1 ΕΠΑ.Λ Καρπάθου στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.1epalkarpathou.gr/

Η Διευθύντρια του 1 ΕΠΑΛ Καρπάθου

Φωτεινή Ν. Βασίλα

Μαθηματικός (ΠΕ03)