Κύριοι,
Η κατάντια που έχει περιέλθει ο Δήμος Καρπάθου δεν έχει προηγούμενο πιθανότατα σε παγκόσμιο επίπεδο! Σήμερα ακούσαμε την απόδοση ευθυνών στο προεδρείο και την γραμματεία για την αδυναμία σας να ορίσετε πρακτικογράφο!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ-ΝΙΚΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

Κύριοι η ηθική μας δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου και να είμαστε συνυπεύθυνοι στην κατρακύλα! Η υπομονή και ανοχή μας εξαντλήθηκε, οι παραιτήσεις μας από  δημοτικοί σύμβουλοι θα βρίσκονται εντός της ώρας στο πρωτόκολλο!.

Λυπούμαστε που αναγκαστήκαμε να φτάσουμε εδώ!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛ. ΣΠΑΝΟΣ-NIKOΣ ΜΙΧ. ΣΠΑΝΟΣ
27/4/2022 ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΡΠΑΘΟΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ Θ. ΝΙΣΥΡΙΟΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΣΠΑΝΟΥ

* Ο δήμαρχος Καρπάθου Γιάννης Νισύριος αποδέχθηκε την παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου Νίκου Σπανού με τη αριθ. 391/2022 του συνδυασμού “ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ” και κάλεσε τον Πιττά Εμμ. Νίκο, ο οποίος είναι πρώτος αναπληρωματικός του ίδιου συνδυασμού,  εντός 5 ημερών από την επίδοση της απόφασης να προσέλθει ενώπιον του δημάρχου για να δώσει τον προβλεπόμενον όρκο.

* Ο δήμαρχος Καρπάθου Γιάννης Νισύριος αποδέχθηκε την παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Σπανού, με τη αριθ. 392//2022 του συνδυασμού “ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ” και κάλεσε τον Γεραπετρίτη Εμμ. Μιχάλη ο οποίος είναι δεύτερος αναπληρωματικός του ίδιου συνδυασμού,  εντός 5 ημερών από την επίδοση της απόφασης να προσέλθει ενώπιον του δημάρχου για να δώσει τον προβλεπόμενο όρκο.