Με τριμελή αποστολή θα συμμετάσχει ο Δήμος Καρπάθου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Η εν λόγω έκθεση είναι μία από  σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη με παγκόσμια απήχηση που συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της Ιταλίας, εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων αλλά και μεμονωμένους ταξιδιώτες.

Η αποστολή, κατόπιν απόφασης του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Εμμανουήλ Παραγυιού, θα αποτελείται από τα παρακάτω μέλη της αρμόδιας ομάδας εργασίας συμβουλευτικού / γνωμοδοτικού χαρακτήρα που συστάθηκε με την αριθμ. 295/30-3-2022 απόφαση Δημάρχου :

  • Τον κ. Ανδρέα Μ. Τσαγκάρη ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου για θέματα τουρισμού και μέλος της ομάδας εργασίας για τον Τουρισμό ,
  • Την κα. Φελλουζή Ευαγγελία, μέλος της ομάδας εργασίας για τον Τουρισμό,
  • Την κα. Δέσποινα Νταργάκη, μέλος της ομάδας εργασίας για τον Τουρισμό.

Ήδη έχει σταλεί στο Μιλάνο το απαραίτητο έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό που θα συμβάλει σε μία άρτια παρουσίαση της Καρπάθου και έχουν διευθετηθεί σημαντικές συναντήσεις με εκπροσώπους της Ιταλικής αγοράς.

Ο αριθμός των ατόμων που θα εκπροσωπήσουν το νησί μας, είναι αυξημένος διότι ως γνωστόν η Ιταλική αγορά αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο μέρος των επισκεπτών που προτιμούν το νησί μας για διακοπές.

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ιωάννης Θεμ. Νισύριος
06 Απριλίου 2022