Αγαπητοί Συμπατριώτες, Μέλη & Φίλοι του Συλλόγου μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου “ΟΜΟΝΟΙΑ” Απεριτών – Απεριτισσών Αττικής, σας ενημερώνει και σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί το έθιμο της «Γίλλας», την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022.

Οι Γίλλες θα ευλογηθούν στον Ιερό Ναό Παναγίας Νερατζιώτισσας, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου & Νερατζιωτίσσης 1, στο Μαρούσι και ώρα 10:30 π.μ.

Στη συνέχεια, θα γιορτάσουμε όλοι μαζί στο εστιατόριο «ΚΡΙΘΑΜΟΣ», στην οδό Μπουμπουλίνας 25, στο Νέο Ψυχικό, τηρώντας όλα τα μέτρα που ισχύουν λόγω covid για την εστίαση.

Η συμμετοχή ανά ενήλικο άτομο είναι 30,00€ (μαζί με τα ποτά, αναψυκτικά και νερό) και για τα παιδιά μέχρι πέντε(5) ετών θα είναι 15,00€.

Τις Γίλλες, θα τις ζυμώσουμε την προηγούμενη ημέρα (Σάββατο 12 Μαρτίου 2022) στον γνωστό φούρνο στο Μαρούσι (Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6128742, οδός Παναγιώτη Χρυσοχέρη).

Παρακαλούμε πολύ, να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση  στα μέλη του Δ.Σ. το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να ενημερώσουμε το εστιατόριο για τον αριθμό των ατόμων, που θα εξυπηρετήσει.

Υ.Γ.:

Όσοι από τους συμπατριώτες μας έχουν νεογέννητα παιδιά και νιόπαντρα ζευγάρια, να ενημερώσουν τα μέλη του Δ.Σ.

Εκ μέρους του Δ.Σ.,

Ο Πρόεδρος

Εμμανουήλ Ι. Παναγιώτου                                                     

Η Γενική Γραμματέας                                                

Χρυσάνθη Γ. Ζαράρη