Ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Λασιθίου (Α.Σ.Ο.Λ) έφερε το άθλημα της σκοποβολής στην όμορφη Κάρπαθο μας τον Οκτώβριο του 2018 και ως και σήμερα έχει διοργανώσει 85 ημερήσιους αγώνες-εκπαιδεύσεις και περίπου 850 συμμετοχές αθλητών/τριών σε αγώνες-εκπαιδεύσεις σε διάφορα αγωνίσματα Σταθερού Στόχου ISSF (πιστόλι-τυφέκιο 25/50/100 μ).

Με αθλητικό δυναμικό στην Κάρπαθο περίπου 65 αθλητές/τριες με πολλούς από αυτούς ενεργούς ως σήμερα με νόμιμη άδεια κατοχής σκοπευτικού όπλου και φυσιγγίων.

Για 1η φορά φέτος από 21/3-28/3 θα διεξάγουμε και αγώνες Πρακτικής Σκοποβολής IPSC με καραμπίνα και πιστόλι, που για όσους δεν γνωρίζουν σημαίνει ταυτόχρονα κίνηση και σκοποβολή σε στόχους.

Επιδίωξη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ.Ο.Λ είναι να μεγαλώσει την Ομάδα Καρπάθου  και να διοργανώσει στο νησί και άλλα αγωνίσματα σκοποβολής όπως Κυνηγετική σκοποβολή, Field Target,BenchRest, πολλά άλλα πρακτικής IPSC και θα αρχίσουν οι εγγραφές για το άθλημα της Τοξοβολίας ( όπου ήδη έχουμε προβεί σε απαραίτητες διαδικασίες για την αθλητική μας αναγνώριση και στην Τοξοβολία) με τελική επιδίωξη μας αφού κατασκευάσουμε αθλητικά προπονητήρια σκοποβολης στην όμορφη Κάρπαθo μας να καταφέρουμε διοργανώσουμε Πανελλήνιους αλλά και Διεθνείς Αγώνες και να βοηθήσουμε και εμείς με τον τρόπο μας στην περαιτέρω ανάπτυξη της Καρπάθου και να γίνει γνωστή στον Αθλητικό Τουρισμό.

Ο Α.Σ.Ο.Λ και όλες οι διοργανώσεις του είναι αναγνωρισμένες και εγκεκριμένες από τις σχετικές Ομοσπονδίες Ελλάδας αλλά και Διεθνείς σε όλα τα αθλήματα που διεξάγει.

Για αυτό λοιπόν περιμένουμε την κοινωνία της Καρπάθου αλλά και τις Τοπικές αρχές να αγκαλιάσουν την προσπάθεια μας αλλά και να μας βοηθήσουν σχετικά όπου είναι δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους μας το συντομότερο δυνατό, κατάσταση που θα είναι μόνο προς όφελος της Καρπάθου.

Ελάτε λοιπόν στην μεγάλη Αθλητική Οικογένεια μας και επικοινωνήστε μαζί μας, με τον Αντωνάκη Εμμανουήλ 693 4988264 και με τον Κρητσιώτη Εμμανουήλ 697 4124242 ( μέλη του Δ.Σ μας), προκειμένου να εγγραφείτε και να προπονηθείτε μαζί μας στο υπέροχο χωρίς όρια άθλημα της Σκοποβολής.

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς…

Μυγιάκης Ν.

Πρόεδρος Δ.Σ

Εμπειρίδης Ιωσήφ

Γεν. Γραμματέας