ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Για τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα της ελάχιστα επεμβατικής ρομποτικής χειρουργικής που εξασφαλίζει γρήγορη ανάρρωση, μικρότερο χρόνο νοσηλείας, λιγότερη απώλεια αίματος, μειωμένο πόνο, μείωση κινδύνου λοιμώξεων, ελάχιστες τομές και λιγότερες επιπλοκές, μίλησε ο Κωνσταντίνος Μ. Κωνσταντινίδης – Konstantinos M. Konstantinidis, Adjunct Professor of Surgery, Ohio State University, USA, Πρόεδρος Ελληνικού Τμήματος Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών, Επιστημονικός Διευθυντής, Διευθυντής Γενικής, Βαριατρικής, Λαπαροσκοπικής & Ρομποτικής Χειρουργικής Κλινικής, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στην εκπομπή Live News του MegaTV.

Δρ Κωνσταντίνος Μ. Κωνσταντινίδης

Ευχαριστώ τον κύριο Νίκο Ευαγγελάτο για την ευκαιρία που μου έδωσε να μιλήσω στην εκπομπή του Live News στο MegaTV για τα πλεονεκτήματα της Ρομποτικής Χειρουργικής στους ασθενείς που υποβάλλονται σε ογκολογικές επεμβάσεις από την ομάδα μας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Το υπερσύγχρονο σύστημα Da Vinci Xi, που χρησιμοποιούμε στην Ρομποτική Αίθουσα 1 του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τα πιο δύσκολα και επικίνδυνα ογκολογικά περιστατικά σχεδόν όλων των οργάνων της κοιλιάς όπως οισοφάγου, στομάχου, δωδεκαδακτύλου, λεπτού και παχέος εντέρου, ορθού, παγκρέατος, σπληνός, επινεφριδίων, χοληφόρων, ήπατος γυναικολογικών οργάνων κλπ και συγχρόνως να προσφέρουμε τις εξειδικευμένες γνώσεις μας σε χειρουργούς απο όλο τον κόσμο.

Οι ευχαριστίες μας είναι άπειρες προς τον Πρόεδρο κύριο Γιώργο Αποστολόπουλο, τον Διευθύνοντα Δρ Βασίλη Αποστολόπουλο και τον Αντιπρόεδρο κύριο Χρήστο Αποστολόπουλο που συνεχώς καλύπτουν όλες μας τις ανάγκες στην συνεχώς εξελισσόμενη αεροδιαστημική ρομποτική τεχνολογία!

#DrKonstantinidis #athensmedicalgroup #alwaysonestepahead #safeahead