Μας συντάραξε ο ξαφνικός για όλους μας θάνατος του συγχωριανού μας, Γιώργου Χατζηαντωνίου.

Από το  συμβούλιo μας αποφασίζουμε να δοθεί ένα στεφάνι στην κηδεία του, σαν μικρή τιμή στην μνήμη του.

Ο Γιώργος υπήρξε κατά καιρούς πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας. Αλλά, ήταν δεν ήταν, ανάμεσα στα άτομα που συναπαρτίζουν, κάθε φορά, την διοίκηση του συλλόγου, δεν διαχωριζόταν, από αυτά.

Αντίθετα, πρόσφερε την άποψη και την εργασία του, περισσότερο από τον καθένα μας. Ήταν πρόθυμος και ακούραστος να ανταποκριθεί στις ανάγκες του συλλόγου, μαζί με την αγαπημένη του Ειρήνη και τον γιο του Γρηγόρη.

Στην γυναίκα, τον γιο και τα αδέλφια του δίνουμε θερμά συλλυπητήρια.

Αγαπημένε μας Γιώργο θα θυμόμαστε την αμέριστη έμπρακτη αγάπη σου στον σύλλογο και το χωριό μας και την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου. Για σένα η προσφορά ήταν καθαρή προσφορά, απαλλαγμένη από κάθε υστεροβουλία για προσωπική αναγνώριση. Για τούτο ήσουν μαζί, με κάθε συμβούλιο και μαζί σε κάθε εκδήλωση που αφορούσε το χωριό μας.

Η στέρηση της παρουσίας σου θα σε κρατά στην σκέψη μας και στην σκέψη κάθε  συγχωριανού και Καρπάθιου, στον οποίο αθόρυβα κι αφιλοκερδώς πρόσφερες τις ιατρικές υπηρεσίες σου.   

Ευχόμαστε το τραύμα της απουσίας για τους δικούς σου, να το επουλώνουν, μέσα στον χρόνο, οι ιερές χαρούμενες στιγμές, που μοιραστήκατε.   

Αιωνία σου η μνήμη.

Από το Δ.Σ. του «Ζέφυρου» Οθειτών