Στις 9/11/2015 ο σύλλογος μας συμμετείχε στον εορτασμό των 71 χρόνων από την απελευθέρωση της Καρπάθου-Κάσου που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο των Απανταχού Καρπαθίων. Η κοπέλα που εκπροσώπησε το Όθος ήταν η Ευθυμία Μπούζος, ενώ τον σύλλογο μας εκπροσώπησαν οι: Αντιπρόεδρος: Γιάννης Παπαδόπουλος, Γεν. Γραμματέας: Μαρία Ι. Χαλκιά και ταμίας Ηλίας Κρητσιώτης.

Καρπαθιακή 8-12-2015

Στις 15/11/2015 πραγματοποιήθηκε η πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας. Παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα του ΔΣ, τα έσοδα και τα έξοδα καθώς επίσης ανακοινώθηκε ότι θα συνεχιστούν οι δράσεις που έγιναν την προηγούμενη χρονιά και την φετινή.
Ακόμη, η μέχρι πρότινος ταμίας του Συλλόγου Ζωή Παπακώστα λόγω της οριστικής αποχώρησης της για τις ΗΠΑ ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη της ΓΣ να αντικατασταθεί από το ως τώρα μέλος, Ηλία Κρητσιώτη. Επίσης, ανακοινώθηκε και ψηφίστηκε να γίνει μερική ανακαίνιση της αίθουσας του συλλόγου.

Καρπαθιακή 8-12-2015_2

Στις 29/11/2015 ο σύλλογος μας πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στην Στενή Ευβοίας με μεγάλη επιτυχία. Συμμετείχαν συνολικά 56 άτομα, ενώ υπήρχαν και άλλοι που δεν κατάφεραν να βρουν θέση. Τους ευχαριστούμε όλους και υποσχόμαστε ότι σε επόμενες εκδρομές θα τους έχουμε μαζί μας.

Στις 2/12/2015 ξεκίνησε στην αίθουσα του συλλόγου τα μαθήματα Internet και Facebook για ενήλικες, η Γεν. Γραμματέας του συλλόγου Κα Μαρία Χαλκιά. Τα μαθήματα είναι ανοιχτά για όλους όσους το επιθυμούν, με ένα συμβολικό μηνιαίο αντίτιμο. Δίνονται σημειώσεις και υπάρχει συνεχής σύνδεση με το internet.

Επίσης το μέλος του συλλόγου Μανώλης Αλεξίου και ο Πρόεδρος Γρηγόρης Χαρόπουλος θα κάνουν μαθήματα παραδοσιακών οργάνων και τραγουδιού σε όσα παιδιά το επιθυμούν και το δηλώσουν, κάθε Κυριακή στην αίθουσα του συλλόγου.

Τέλος, ανακοινώνουμε ότι στις 20//12/2015 θα πούμε τα κάλαντα σε Οθείτες που θα μας δεχτούν στα σπίτια τους. Αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί εγκαίρως στην σελίδα μας στο facebook.

Καλές γιορτές και ευχές για ένα ευτυχισμένο 2016