Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ και καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δρ. Φωτεινή Παζαρτζή προσκεκλημένη από το Δήμο Θέρμου και το Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: « Η Οικουμενική Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ως θεμέλιο του Κράτους Δικαίου».

Δρ,Φωτεινή Κ. Παζαρζτή, Πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ – Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ομιλία έγινε στο προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Στην συνέχεια, η κ. Δρ. Φωτεινή Παζαρτζή βραβεύθηκε από το Δήμο Θέρμου και το Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου, ως ένδειξη τιμής για την εκλογή της ως Προέδρου της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών και την συνολική προσφορά της στο πεδίο του Διεθνούς Δικαίου.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρης Νικάκης απονέμει τιμητική πλακέτα στην Δρ. Φωτεινή Παζαρτζή, Πρόεδρο της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου κ. Σπύρος Φλογαΐτης, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου  κ. Γεώργιος Χριστόπουλος, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου κ. Αλέξιος Αντωνίου ο οποίος υπήρξε φοιτητής της κ. Δρ. Φωτεινής Παζαρτζή, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου κ. Πέτρος Δούκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου κ. Νίκος Κωστακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Βαλλής και ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Κότσαλος.

Σπύρος Φλογαΐτης,Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου – Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας

Την εκδήλωση άνοιξε και συντόνισε, ο Δικηγόρος και Άμισθος Σύμβουλος Δημάρχου Θέρμου κ. Χαράλαμπος Καραπάνος.

 

Χαιρετισμούς απηύθηναν ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας και ο  Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Δημήτρης Νικάκης.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κΣοφία Αγνίδη-Στεργίου.