Στο Απέρι Καρπάθου, στα γραφεία του Αθλητικού Συλλόγου Απερίου Καρπάθου «ο Πρωτεύς», συνήλθαν την 05 Ιουνίου 2021 σε έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αυτού και αφού διαπιστώθηκε απαρτία, ελήφθησαν ομόφωνα οι κάτωθι αποφάσεις:

+ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ

1. Να δοθεί στο Γυμναστήριο του συλλόγου το όνομα του αειμνήστου Ηλία Ζερβουδάκη, καθηγητή φυσικής αγωγής, βετεράνου αθλητή του Πρωτέα και κυπελλούχου Καρπάθου 1958, 1961 και 1963.

+ΜΙΜΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ

2. Να δοθεί στην κεντρική εξέδρα του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Πρωτέα, το όνομα του αειμνήστου Δημητρίου (Μίμη) Μαραγκού, φαρμακοποιού, βετεράνου αθλητή του Πρωτέα και κυπελλούχου Καρπάθου 1958, 1961 και 1963.

+ΝΙΚΗΤΑΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

3. Να δοθεί στη νότια εξέδρα του Γηπέδου Μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Πρωτέα το όνομα του αείμνηστου Νικήτα Διακόπουλου, φαρμακοποιού, βετεράνου αθλητή του Πρωτέα και κυπελλούχου Καρπάθου 1958, 1961, 1963.

Το Διοικητικό Συμβούλιο προέβη στις ανωτέρω αποφάσεις, ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης στην προσφορά των εκλιπόντων στον σύλλογο μας και στον αθλητισμό της Καρπάθου εν γένει.

Μη υπαρχόντων άλλων προς συζήτηση θεμάτων, η συνεδρίαση λύθηκε και υπογράφεται ως:

Αλεξιάδης Νικόλαος πρόεδρος
Αμπελίδης Γεώργιος γραμματέας
Μακρής Εμμανουήλ ταμίας
Μουστάκακη Άννα αντιπρόεδρος
Βενετία Λαμπρινου μέλος