ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ “ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ”

Με το άνοιγμα του τουρισμού και την προσδοκούμενη ελάφρυνση των περιοριστικών μέτρων για την καταπολέμηση του κοροναϊού, θέλουμε να ενημερώσουμε το Καρπαθιακό κοινό για τις προθέσεις του συλλόγου μας φέτος το καλοκαίρι, εάν και εφόσον μας δοθεί η ευκαιρία να τις πραγματοποιήσουμε.

Σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος μας προτίθεται να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε να πετύχει τη διεξαγωγή του «Ποσειδώνιου Κυπέλλου» φέτος το καλοκαίρι μετά την ματαίωση της  πέρσι εξ αιτίας του κωροναϊού.

Με την ελπίδα πως σιγά σιγά οι υγειονομικές συνθήκες στο νησί βελτιώνονται καθώς έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί του πληθυσμού στο νησί μας εδώ και λίγο καιρό και προτίστως ότι αυτό θα συνεχίσει μέσα στο καλοκαίρι, ευελπιστούμε ότι έστω και με περιοριστικά μέτρα, θα καταφέρουμε την διεξαγωγή της ιστορικής αυτής διοργάνωσης του νησιού μας που αποτελεί πόλο έλξης και σημαντικό κομμάτι της  δραστηριότητας τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το «Ποσειδώνιο Κύπελλο» επίσης αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για τον σύλλογο μας εν όψη της επιστροφής της ομάδα ποδοσφαίρου και των ακαδημιών σε αγωνιστική δράση τη νέα σεζόν.

Η ίδια πρόθεση ισχύει και για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και ευελπιστούμε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις για τα παιδιά μέσα στο καλοκαίρι ενώ ο Γιάννης Καραμηνάς είναι πιθανό να καλεί τους παίκτες της ανδρικής ομάδας σε προπονήσεις μια ή δυο φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις δυνατότητες τους.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Το επιτελείο της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Σ. Καρπάθου “Ποσειδών” καλεί τους γονείς και τα μέλη των τμημάτων της Ακαδημίας που επιθυμούν να συμμετέχουν στο θερινό πρόγραμμα προπονήσεων σε συνάντηση αύριο, Σάββατο 22 Μαΐου 2011 στις 11:00 π.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Πηγαδίων.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 6993676185.