Η 4η μέρα της σειράς διαδικτυακών εκδηλώσεων με γενικό τίτλο “Η Εθνεγερσία και η β’ περίοδος του αγώνα στα Δωδεκάνησα” που διοργανώνει ο Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Απριλίου 2021.

Στις 17:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω της πλατφόρμας ZOOM (https://us02web.zoom.us/j/81642959160) και εναλλακτικά σε live streaming μέσω Facebook (Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων) και YouTube (https://youtu.be/vJGEnlTKHLo) την ημερίδα με τίτλο: “Η Εθνεγερσία και η β’ περίοδος του αγώνα στα Δωδεκάνησα”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ

Στην 4η διαδικτυακή ημερίδα μας έχουμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε κοντά μας δύο εξαίρετους ομιλητές.

Ομιλητές 4ης διαδικτυακής εκδήλωσης:

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ,ΝΟΜΙΚΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Μανόλης Μακρής, Νομικός – Συγγραφέας – Πρόεδρος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου
Θέμα: “Η Επανάσταση στα Δωδεκάνησα από το Ολοκαύτωμα της Κάσου έως και το 1832”.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΜΑΗ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ-ΠΡΕΣΒΗΣ ΕΠΙ ΤΙΜΗ

Τομαή Φωτεινή, Ιστορικός – Πρέσβης ε.τ
Θέμα: “Ο αγώνας και οι θυσίες των Δωδεκανησίων και η μακρά πορεία ενσωμάτωσης με τη Μητέρα – Πατρίδα: από το Πρωτόκολλο του Λονδίνου (1832) στη Συνθήκη Ειρήνης των Παρισίων (1947) “.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας ώστε όλοι μαζί να εντρυφήσουμε στην αξία και τη συμβολή της Δωδεκανήσου στην Επανάσταση αλλά και εν γένει στη σημασία της ιδιαίτερης πατρίδας ως κομμάτι του Ελληνισμού.