Ο δικός μου δρόμος προς την «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» πέρασε από το νησί μου την Ηρωική ΚΑΣΟ!!!
Ε…ΝΑΙ!
Το 1ο βήμα έγινε!

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που ανέλαβαν τον εμβολιασμό των κατοίκων της Κάσου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον Θεό, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την σπουδαία προσπάθεια και το έργο τους, τον  Δήμο Ηρωικής Νήσου Κάσου  και την Πολιτική Προστασία του νησιού που τα έχουν καταφέρει τόσο καλά σε αυτή την πανδημία και που μου έδωσαν την δυνατότητα και εγώ να εμβολιαστώ!

Ευχαριστώ όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαιτέρως τη νοσοκόμα τη ΦΟΥΛΑ μας με το πιο απαλό χέρι που έχω γνωρίσει (ειλικρινά το λέω) και με τρύπησε σήμερα προτελευταίο. Είμαι το νούμερο 677 από του 678 που έχουν συνολικά εμβολιαστεί στο νησάκι μας, μέχρι σήμερα!

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους δικούς μου και πάνω από όλους τον ΜΑΝΟ μου που κατάλαβε γιατί έφυγα για λίγο από κοντά του! Σ’αγαπώ πολύ γιέ μου!

Να αναφέρω ότι η οργάνωση είναι άψογη, όλα λειτουργούν ρολόι στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της ΚΑΣΟΥ μας και είναι παράδειγμα προς  μίμηση ο τρόπος που αντιμετωπίζουν την όλη κατάσταση!

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καραγιαννάκης εμβολιάζεται από την νοσοκόμα Φούλα Παραλή

Σήμερα έγιναν 54 εμβολιασμοί, ενώ το ρεκόρ ημέρας είναι 87. Όλους τους εμβολιασμούς έχει καταφέρει να κάνει η αλαφροχέρα – χρυσοχέρα Φούλα μας, αλλά όπως επισημαίνει η ίδια «είναι μια ομαδική δουλειά, που ο κάθε ένας μας έχει τη δίκη του αρμοδιότητα. Δεν θα τα είχαμε καταφέρει τόσο καλά, εάν δεν είμασταν μια τόσο καλή ομάδα»!

Την ομάδα αυτή αποτελούν οι γιατροί:
Δημήτρης Τσουπής
Γιώργος Πατεράκης
Φουλα Παραλη
Antwnia Papageorgiou
Xaritomeni Mina
Stauroula Konstantakou

Τίποτα δεν έχει τελειώσει και χρειάζεται προσοχή, προσμονή και αισιοδοξία.

Εύχομαι από καρδιάς περαστικά και κουράγιο  σε όλους όσους δοκιμάζονται από αυτόν τον ιό.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να φτάσει στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του όπως και εγώ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς τον πνευμονολόγο μου Κρομμύδας Γεώργιος

ΥΓ. Να ευχαριστήσουμε και τον Νικήτα Καμπούρη από το Blue Mare για την όμορφη χειρονομία του να προσφέρει άφθονα αναψυκτικά και χυμούς σε όλους που πήγαν για εμβολιασμένου  χθες στο Ιατρείο του νησιού!

ΥΓ. Ευχαριστώ και τον γιατρό από το Τζάνειο νοσοκομείο Κώστα Ανούση για το μοριακό τεστ!

Ηρωική νήσος ΚΑΣΟΣ 9-4-20