Με την παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του προέδρου της Ε.Ο.Π. κ. Βασίλη Διαμαντόπουλου και 25 ομάδων απ’ όλο τον κόσμο, την Κυριακή 4 Απριλίου πρόκειται να διεξαχθεί ο διεθνής ποδηλατικός γύρος της Ρόδου με την επωνυμία «Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels.

ΡΟΔΟΣ

Ο αγώνας περιλαμβάνει το γύρο της Ρόδου, απόστασης 186.3 χλμ και κομισάριοι του ποδηλατικού γύρου θα είναι ο Βλαδίμηρος Πέτσας, ο Χαράλαμπος Ρήγας, η Κατερίνα Μάμμη, η Μαργαρίτα Λυμπεράκου, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και η Κωνσταντίνα Καραμανίδου.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: Γιάννης Παπασταματάκης, Γιώργος Λεβεντάκης, Γιώργος Βογιατζής, Παναγιώτης Σταυριάς, Εμμανουέλα Αραμπατζή

*Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα είναι οι: Mitsis Hotels, Aegean Airlines και Ιβίσκος Fine Food και υποστηρικτές οι: Beyond Group, Rodos Cars, Blue Star, ΕΚΟ Χατζημανώλης, Fidusa, Euromedica, Bioracer και Hedera

Ροδήλιος και η Sports Tours Hellas είναι οι διοργανωτές στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

*Η επίσημη ιστοσελίδα των διεθνών αγώνων είναι η www.rhodestour.g

*Όπως είναι εύλογο στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και το υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω Covid-19.