“ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
Την Κυριακή που μας πέρασε, τέσσερα (4) άτομα του Συλλόγου “ΠΡΩΤΕΑ” έχοντας κάνει επαναληπτικά RAPID TEST COVID 19, βγήκαμε στα σπίτια του χωριού με μάσκες και από απόσταση να δώσουμε και να πάρουμε ευχές έξω από τα σπίτια των φίλων του Συλλόγου.

Χθες στο Δημοτικό συμβούλιο ο αγαπητός Χρήστος Κατσάνης δήλωσε ότι οι Σύλλογοι της Καρπάθου του ανέφεραν ότι στο Απέρι είπαν κάλαντα …καταδικάζοντας το γεγονός.

Στο ίδιο μήκος και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο κ. Τσαμπουνιεράκης, ο φίλος ιατρός Δημήτρης Κωνσταντινίδης καθώς και ο φίλος Γιάννης Λυριστής, που είναι και πρόεδρος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου από τις αρχές του έτους.

Δεν παρακολούθησα την συνεδρίαση.Μου έκανε εντύπωση όμως η επιλεκτική ευαισθησία τους στο να καταδικάζουν την πράξη του “ΠΡΩΤΕΑ”!!!

Εξηγούμαι:

Tο Ελληνικό κράτος στις 27 Φεβρουαρίου 2020 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Ο “ΑΠΟΛΛΩΝ” Βωλάδος είχε προγραμματισμένη αποκριάτικη χοροεσπερίδα στις 1/3/2020, της άλλαξε το όνομα και και την έκανε. Κατά την γνώμη μου καλά έκανε και την έκανε. Και εσύ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΡΙΣΤΗ, ήσουν  παρών στην χοροεσπερίδα!!

Στις 2 Μαρτίου 2020 ο “ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ” έκανε το έθιμο του πιπεριού!
Και καλά έκανε και το έκανε!

Και εσύ φίλε ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, παρά τα πρωτόκολλα  και τις απαγορεύσεις ήσουν παρών γιατί φυσικά ήσουν και ο πρόεδρος του Συλλόγου!.

Αγαπητέ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΗ, θα μπορούσες δημόσια να μας πεις, ποιοι είναι αυτοί οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ που σου διαμαρτυρήθηκαν για την πάξη του “ΠΡΩΤΕΑ”?

Πιστεύω ότι γενικά αυτή την περίοδο όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ειδικά εκεί που βάζουμε την υπογραφή μας!

Και κάτι ακόμα…Ο “ΠΡΩΤΕΑΣ” δεν είναι ένας σύλλογος κρατικοδίαιτος ούτε δημοτοδίαιτος!

ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Αν παρόλα αυτά δεν μπορείτε να το καταλάβετε, τότε δείτε την παραπάνω φωτογραφία και προσπαθείστε να την καταλάβετε!!!!”

EYXEΣ ΠΟΛΛΕΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ