Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς   θέλω  να ευχηθώ μια καλή εποικοδομητική δημιουργική  χρονιά  στους μαθητές της Κάσου όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Αισθάνομαι την ανάγκη να διαβεβαιώσω ότι θα σταθούμε υποστηρικτές και αρωγοί στην προσπάθεια όλων των μαθητών, των καθηγητών αλλά και των γονιών  και ότι  θα δώσουμε κάθε δυνατή βοήθεια στους διευθυντές όλων των σχολείων ώστε να αντιμετωπίσουμε και να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τις συνθήκες που δημιουργεί η εξέλιξη της πανδημίας.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ Ν. ΚΑΣΟΥ

Όλοι μαζί με καλή συνεργασία θα καταφέρουμε  να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να κατακτήσουμε τους στόχους μας , εμείς ως Δημοτική Αρχή θα  υποστηρίξουμε με κάθε μέσο τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και τους διευθυντές ώστε να καλύψουμε όλες τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων μας και οι εκπαιδευτικοί με  τη σειρά τους να δουλέψουν με όρεξη , να μεταδώσουν την γνώση στους μαθητές και να τους διδάξουν τρόπους ώστε να  κατακτούν τους στόχους τους  και τα όνειρα τους  και να καταφέρουν και οι φετινοί  μαθητές της Γ λυκείου να κατακτήσουν το απόλυτο και να πετύχουν την εισαγωγή τους όλοι στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Με σκληρή δουλειά   από όλους μας θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τις επιτυχίες που αντανακλούν στην καθημερινή προσπάθεια μας.

Καλή δύναμη, καλή πρόοδο ευχόμαστε μια καλή δημιουργική σχολική  χρονιά με υγεία σε όλα τα παιδιά, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς μας.

Ο  Δήμαρχος της  Ηρωικής Ν. Κάσου

Μιχάλης Εμμ. Ερωτόκριτος