ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου στο θλιβερό άγγελμα του θανάτου του επιφανούς διδασκάλου και αγαπητού μας, ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΟΥΣΤΑ, συζύγου της Γενικής Γραμματέως του Συλλόγου μας,
 Ειρήνης Γεργατσούλη – Γιάννουστα εκφράζει θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια
 στην οικογένεια και σε όλους τους οικείους του εκλιπόντος.

+ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΤΑΣ

Αισθανόμαστε βαθύτατη θλίψη και οδύνη, για την απώλεια ενός ενάρετου ανθρώπου, άριστου εκπαιδευτικού, δασκάλου, διευθυντή, εξαίρετου οικογενειάρχη, δραστήριου, κοινωνικού,  ο οποίος άφησε τη σφραγίδα του σε σχολεία, σε συλλόγους, στη Ρόδο και την Κάρπαθο.

Στην αγαπημένη του σύζυγο, Ειρήνη, η οποία στάθηκε με αυταπάρνηση δίπλα του ημέρα και νύχτα, στα εξαίρετα παιδιά του Ζωή, Ντίνο, Στάθη, Ελίζα και στα μικρά εγγονάκια του, Νίκο και Ρηνούλα ευχόμαστε την εξ ύψους παρηγορία και δύναμη για τη μεγάλη απώλεια!

Στο πρόσωπό τους θα θυμόμαστε τον Κώστα, ο οποίος αγάπησε την Κάρπαθο, άφησε το καλύτερο όνομα ως δάσκαλος και διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Απερίου με ημέρες προόδου και δόξας.

Όντας δραστήριος πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού του άφησε παρακαταθήκη στα πολιτιστικά δρώμενα και συγχρόνως συνέδραμε, αγάπησε και βοήθησε τον Παγκαρπαθιακό Σύλλογο Ρόδου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα του χωριού του, που θα τον σκεπάσει!
Καλό παράδεισο!

Αιωνία του η μνήμη!

Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος
Φανή Αναστασιάδη Σισαμή