Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος της  Ηρωικής Νήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο στο Γραφείο του κ. Περιφεριάρχη στη Ρόδο.

Κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν τεχνικά κυρίως θέματα τα οποία περιλαμβάνονταν στο  υπόμνημα που επέδωσε ο Δήμαρχος τόσο στον ίδιο τον Περιφερειάρχη όσο και στον Διευθυντή προγραμματισμού και οικονομικών υπηρεσιών  της Περιφέρειας Τριαντάφυλλο Καραγιάννη.

Γιώργος Χατζημάρκος – Μιχάλης Ερωτόκριτος

Ο κ. Χατζημάρκος ζήτησε από το Δ.Σ της Η.Ν. Κάσου απόφαση  όπου θα διατυπώνεται  ως αίτημα προς την Περιφέρεια η δημοπράτηση έργων όπως πλακοστρώσεις  σε οικισμούς  του νησιού , η ασφαλτόστρωση προς τη Σκάφη καθώς επίσης και των μελετών που αφορούν τις πλακοστρώσεις στους οικισμούς Αγία Μαρίνα και Αρβανιτοχώρι και ασφαλτοστρώσεις ν. Κάσου που έχουν ήδη εξασφαλισμένη τη χρηματοδότηση.

Συζητήθηκε ακόμα και το θέμα της υποστελέχωσης του Δήμου, στον οποίο ο Περιφερειάρχης ανέφερε  ότι θα βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού.  Ακόμα ο Δήμαρχος  του πρότεινε  να επισκεφθεί το νησί στις αρχές  του νέου έτους, για να γνωρίσει  από κοντά τα προβλήματα  που το απασχολούν και να προβούν, σε συνεργασία , για όσο το δυνατόν επίλυση τους και ειδικότερα  των  αντικειμένων  που αφορούν την Περιφέρεια.