Συνεχίζοντας τις επαφές του για την προώθηση Θεμάτων της Κάσου στην Αθήνα, είχε συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή της Blue Star Ferries Διονύση Θεοδωράτο, όπου του εξέφρασε το αίτημα για συνεχή εξυπηρέτηση της Κάσου με πλοίο της Εταιρίας καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο κ. Θεοδωράτος δεσμεύτηκε να αποστείλει το σχετικό αίτημα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας, μετά από σχετική συνεννόηση για την ικανοποίηση του.

Συμμετείχε στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, όπου αναδείχτηκε το νέο Δ.Σ.

Παραβρέθηκε στην Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του ομότιμου καθηγητή Μανόλη Μελά στα ίχνη του παρελθόντος στο οποίο υπάρχουν εκτεταμένες αναφορές στο νησί της Κάσου.

Παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Καρπάθιου ομότιμου καθηγητή του Ε.Κ.Π.Α όπου του αποδόθηκε ο τιμητικός τόμος για την προσφορά του στη ακαδημαϊκή κοινότητα.

Επισκέφτηκε την τουριστική έκθεση στο Ζάππειο “Greek Panorama” με έμφαση στη γαστρονομία, όπου η Κάσος συμμετείχε με δικό της περίπτερο, προβάλλοντας τις απαράμιλλες γαστρονομικές γεύσεις.

Είχε συνάντηση με τον καθηγητή  του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωσήφ Μπιζελ στον οποίο πρότεινε τη σύνταξη μελέτης βοσκοϊκοίνοτητας για την Κάσο, από ομάδα Καθηγητών της Σχολής Αγροτικής Παραγωγής, υποδομών και περιβάλλοντος.

Ο καθηγητής απάντησε καταφατικά και έτσι μπαίνει στα σκαριά μια παρέμβαση που θα προσπαθήσει να λύσει χρόνιο πρόβλημα αυτό της υπέρ βόσκησης, που καταστρέφει το ευρύτερο περιβάλλον του νησιού.