Η προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη, αλλά και μια πρωτόγνωρη τιμή για την Κάρπαθο. Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, το εκλεκτό μέλος της κοινωνίας μας, είναι στην τρίτη και σίγουρα εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικράτειας της ΝΔ.

Γεννημένος το 1967 στις Μενετές, τρίτος γιος του Βάσου Γεραπετρίτη και της Νότας Αλεξιάδου, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναρίθμητες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣ. ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΚΠΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Με ακαδημαϊκή πορεία που, μεταξύ των άλλων, περιλαμβάνει θέσεις επισκέπτη καθηγητή στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στο London School of Economics, μεγάλο αριθμό ομιλιών σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική και παραστάσεων ως δικηγόρος ιδιωτών, του δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο ελληνικό Συμβούλιο της Επικρατείας, στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Λουξεμβούργου και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του Στρασβούργου.

Ως τρίτος του ψηφοδελτίου επικρατείας, ο Γιώργος τη Δευτέρα μετά τις εκλογές θα είναι  βουλευτής Επικρατείας της Βουλής των Ελλήνων, στην αφρόκρεμα των μελών του ελληνικού Κοινοβουλίου. Την Τετάρτη, εφόσον οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιωθούν, θα έχει εκτός απροόπτου σημαντική θέση στην Κυβέρνηση που θα σχηματιστεί.

Πέρα από τις κομματικές προτιμήσεις του καθενός πρέπει να στηρίξουμε τον συντοπίτη μας.

Είναι κάτι που δεν συμβαίνει κάθε μέρα στο νησί μας.
Το θέμα δεν είναι κομματικό, είναι τιμή για όλους μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΣΠΟΤΑΚΗΣ