Με μεγάλη επιτυχία ετελέσθησαν το Σάββατο 22/6/19 στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου τα επίσημα εγκαίνια του Επίτιμου Προξενείου της Αυστρίας της περιφέρειάς Νοτίου Αιγαίου με δικαιοδοσία σε όλη τη Δωδεκάνησο, με έδρα τη Ρόδο. Η Πρόξενος επι τιμής είναι η κυρία Μαίρη Μοσχή.

Πρόξενος επί τιμής η κ.Μαίρη Μοσχή.
Με μεγάλη επιτυχία ετελέσθησαν στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου τα επίσημα εγκαίνια του Επίτιμου Προξενείου της Αυστρίας.
Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, η Πρέσβης της Αυστρίας Andrea Ikić-Böhm ,η Πρόξενος επί της τιμής Μαίρη Μοσχή, και ο Αιδεσιμότατος πατήρ των Γερμανόφωνων καθολικών Msgr Hans Brabeck.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας στις 18:00 ετελέσθη ο αγιασμός στο χώρο του Προξενείου, παρουσία της Εξοχότητας  Πρέσβη της Αυστρίας Andrea Ikić-Böhm και του  Αιδεσιμότατου πατήρ των Γερμανόφωνων καθολικών Msgr Hans Brabeck.

Ακολούθησε η τελετή στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου όπου παρευρέθηκαν  ο Δήμαρχος, ο Στρατηγός, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, φορείς, αρχές, υπηρεσίες και ενώσεις του νησιού καθώς και πλήθος κόσμου που κόσμησε με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή.

Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, η Πρέσβης της Αυστρίας Andrea Ikić-Böhm και η Πρόξενος επί της τιμής Μαίρη Μοσχή,
Η Πρέσβης της Αυστρίας Andrea Ikić-Böhm, η Πρόξενος επί της τιμής Μαίρη Μοσχή,

Ακολούθησε το εξαιρετικό Ελληνοαυστριακο πιανιστικό ντουέτο Χρήστος Μάραντος και Harald Ossberger σε μια συναυλία κλασικής μουσικής με έργα πιάνου για τέσσερα χέρια.