Mετά το πέρας των Δημοτικών Εκλογών, θέλω να εκφράσω τα  συγχαρητήρια μου στον κ. Γιάννη Νισύριο, για την εκλογή του ως νέος Δήμαρχος Καρπάθου. Συγχαρητήρια επίσης, σε όλους τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους. 

Δεν θα μπορούσα όμως, να μην ευχαριστήσω και την οικογένεια μου, τους φίλους, τους συγγενείς και τους συνεργάτες μου που είναι πάντα δίπλα μου. Ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Η δική τους στήριξη είναι για μένα η ηθική ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Dr. Μάνος Δ. Παναγιώτου.

Ακόμα, είμαι  περήφανος για τον κάθε ένα ψηφοφόρο ξεχωριστά, που με τίμησε με την ψήφο του στις Δημοτικές Εκλογές. Είναι άνθρωποι με ελεύθερη σκέψη και κρίση. άνθρωποι που ξεπέρασαν παλιές αντιλήψεις και θέλησαν να αναδείξουν μια διαφορετική άποψη για το νησί και τον δήμο μας.

Θέλω εδώ να σημειώσω, ότι η εμπειρία των φετινών εκλογών, μου έδωσε και ένα σημαντικό μάθημα ζωής. Γι’ αυτόν τον λόγο, δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω και τους πολιτικούς μου αντιπάλους. Οι απαράδεκτες πράξεις- εκφράσεις και αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχει και ένας άλλος, παράλληλος κόσμος, στην Κάρπαθο, του οποίου δεν γνώριζα την ύπαρξη, στον οποίο κυριαρχεί ο φθόνος και η ζήλεια που ευτυχώς όμως θεωρώ ότι είναι μειοψηφία.

Ο συνδυασμός μας, Α.Π.Ε.Κ. Καρπάθου και εγώ προσωπικά, θα είμαστε δίπλα στην Κάρπαθο και τους κατοίκους της, αλλά θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι από σήμερα, όλοι κρινόμαστε γι’ αυτά που είπαμε, αλλά κυρίως γι’ αυτά που θα κάνουμε και όχι για όσα υποσχεθήκαμε.

Γιατί στο τέλος, μητέρα όλων μας, είναι η Κάρπαθος και πρέπει να φροντίζουμε για την αληθινή πρόοδο και εξέλιξη της.

Dr. Εμμανουήλ Παναγιώτου