Οι Δημοτικές εκλογές που γίνονται στις 26 Μαΐου 2019 στο νησί μας είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τους ακόλουθους λόγους:

α) Η Α.Π.Ε.Κ του Δρ. Μανώλη Καπετανάκη προέκυψε από την συμμετοχή καταξιωμένων Καρπαθίων και την σύμπραξη της Κίνησης Νέων με την επωνυμία “ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”.
β) Ο συνδυασμός του κ.Γιάννη Νισύριου συνέχισε την ανάπτυξή του με το πρόσχημα “Ο γιατρός άργησε…”
γ) Η παράταξη του κ. Μιχάλη Τσαμπουνιεράκη συνέχισε να διεκδικεί την ψήφο του Καρπαθιακού Λαού αλλά με “σεβασμό” προς τον Δρ. Καπετανάκη κατά
δήλωση του τελευταίου.

ΠΗΓΑΔΙΑ, ΚΑΡΠΑΘΟΣ

Είναι προφανές ότι η παρουσία του κ. Καπετανάκη στην πολιτική Καρπαθιακή σκηνή ανατρέπει τις όποιες ισορροπίες και έχουμε χρέος να τοποθετηθούμε δημόσια χωρίς φόβο και πάθος.

Εχοντας γνώση τα πατριωτικά αισθήματα τόσο του κ. Γιάννη Νισύριου όσον και του κ. Μιχάλη Τσαμπουνιεράκη, προτρέπω με έμφαση και ανεξαρτήτως των εκλογικών αποτελεσμάτων της 26 Μαΐου να μιμηθούν την πρωτοβουλία των Κίνησης των νέων “ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”, να παραιτηθούν από την διεκδίκηση του δεύτερου γύρου των εκλογών και να δηλώσουν χωρίς περιστροφές ότι τάσσονται στο πλευρό του Δρ. Μανώλη Καπετανάκη.

Γιατί ανεξάρτητα από τον αν “ο γιατρός άργησε…”, ο γιατρός είναι εδώ και μαζί με τους είκοσι ένα δημοτικούς συμβούλους που θα εκλεγούν η ΚΑΡΠΑΘΟΣ θα πάει μπροστά γιατί ο Μανώλης Καπετανάκης είναι καταξιωμένος και υπό την ηγεσία του το νησί μας θα δει καλλίτερες μέρες.

Γιώργος Αλ. Μανωλάκης
Οικονομολόγος Μ.Β.Α.