ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ:

Από νεαρή ηλικία είχε ανεπτυγμένο ενδιαφέρον για τον τομέα της 
Ναυτιλίας. Το 1989 ξεκίνησε να εργάζεται στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος και με θέληση και κόπο, κατάφερε να ιδρύσει το 2004 τη δική του& επιχείρηση, στον τομέα των κατασκευών και επισκευών, στο χώρο του Yachting, εντός και εκτός Ελλάδος.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤ. ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ

Το 2010 ίδρυσε με επιτυχία μία νέα εταιρεία θαλάσσιου τουρισμού στον Πειραιά. Εν μέσω οικονομικής κρίσης κατάφερε να προσελκύσει ξένες επενδύσεις, με στόχο την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. Tα γραφεία της εταιρίας του εδράζονται στη Φρεαττύδα και απασχολούν 25 εργαζόμενους με σταθερή σχέση εργασίας και 300 εξωτερικούς συνεργάτες. Συμμετέχει σε συνεταιρικά σχήματα και συνεργάζεται, με γραφεία του χώρου στη Μεσόγειο, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Κατέχει τη θέση του Υπεύθυνου Τομέα Ναυτιλίας στη ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά & Νήσων της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κώστας Σκιαθίτης είναι θερμός υποστηρικτής των αθλητικών σωματείων του Πειραιά, τα οποία στηρίζει εμπράκτως.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤ. ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ

Ο Κώστας Σκιαθίτης είναι εξαιρετικά ευαίσθητος στο θέμα των αδέσποτων ζώων.

– Δείτε τι δήλωσε για αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα

Ο κ. Σκιαθίτης θέλησε να μιλήσει για ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που τον απασχολούν για την Α΄ Δημοτική Κοινότητα.

Σε δήλωσή του ανέφερε πως τον λυπεί εξαιρετικά το γεγονός πως κάθε φορά που βγάζει τον σκύλο του βόλτα βλέπει αδέσποτα σκυλάκια και γάτες, να ψάχνουν για νερό και φαγητό, ψυχές χωρίς περίθαλψη και προστασία.

Επίσης τον τελευταίο καιρό έχουν λάβει χώρα γεγονότα δηλητηρίασης αδέσποτων. Θα μπορούσαν λοιπόν να δημιουργηθούν ξενώνες, είτε ιδιωτικοί, είτε δημόσιοι, όπου σκύλοι και γάτες θα δέχονται κτηνιατρική φροντίδα και την επιλογή της στείρωσης. Η έλλειψη χώρων για ζώα, θα πρέπει να αντικατασταθεί με κάποιο κυνοκομείο και δημοτικό κτηνιατρείο.

Μέχρι να γίνει αυτό θα πρέπει τουλάχιστον να υπάρχουν ταΐστρες –ποτίστρες όπως και κάποια πάρκα στις γειτονιές μας να γίνουν φιλικά προς τα σκυλάκια, φυσικά με ευθύνη των ιδιοκτητών τους για την καθαριότητα του χώρου.

Οι κοινωνικές του ανησυχίες και η διάθεση προσφοράς στον τόπο του, τον έκαναν να συμπορευτεί με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, για την επίτευξη ενός μακρόπνοου στρατηγικού προγράμματος, μετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» ως υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Α’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά.