Αγαπητοί μου Συμπολίτες!

Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή και προσωπικές φιλοδοξίες και η μόνη μου φιλοδοξία είναι να υπηρετήσω τα συμφέροντα του αγαπημένου μου νησιού και συμπατριωτών μου τα οποία θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΝΑΚΗΣ

Ως Καρπάθιος της διασποράς που τον περισσότερο χρόνο μου διέμενα στην Κάρπαθο αποφάσισα να επαναπατριστώ και για ΠΑΝΤΑ στο αγαπημένο μου νησί θέτοντας τον εαυτό μου στο βωμό της προσφοράς.

  • Στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών είμαι μέλος του Δ.Σ. και Γενικός Γραμματέας του φιλανθρωπικού Οργανισμού Εστιατορίων της εταιρείας Pangregorian, με αναγνωρισμένη κοινωνική προσφορά στους κύκλους της Ομογένειας.
  • Έχω επίσης διατελέσει δημοτικός σύμβουλος της πόλης Lodi και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Συγκοινωνιών.
  • Έχω υπηρετήσει δύο διετίες πρόεδρος της Ομόνοιας Απεριτών Αμερικής (1998-2004), και μια διετία στην Ομόνοια Καρπάθου είναι ενεργό μέλος της Καρπαθιακής Ομοσπονδίας και θερμός υποστηρικτής όλων των τοπικών συλλόγων της Καρπάθου.
  • Στην Κάρπαθο διατηρώ ξενοδοχείο και είμαι ενεργός πολίτης και υποστηρικτής πολλών κοινωνικών πρωτοβουλιών.
  • ‘Εχω διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος Απερίου (1990-94), μέλος της Δ.Ε. του Α.Σ. Πρωτέα (1998-2000), μέλος της Επιτροπής Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου (2002), ταμίας του Α.Σ. Ποσειδών (2000-2002), πρόεδρος της Ομονοίας Απερίου (2006-2008), επίτροπος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Απερίου (2008-2010) και μέλος της Δ.Ε. του Κέντρου Υγείας Καρπάθου (2002-2004).κ.α. με πλούσια δράση.

Με αυτά τα λίγα έρχομαι να ζητήσω το δεύτερο ποιο ιερό πράγμα στον άνθρωπο μετά την ΠΙΣΤΗ μας την ψήφο σας η οποία καθορίζει το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Σας Ευχαριστώ !!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΝΑΚΗΣ