Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο νησί της Κάσου την Πέμπτη 1/11/2018 η εκδήλωση απονομής των βεβαιώσεων παρακολούθησης των σεμιναρίων που διοργάνωσαν το Επαρχείο Καρπάθου-Κάσου σε συνεργασία με το ΚΕΚ «Γ. Γεννηματάς» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Την εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου της Κάσου «άνοιξε» ο Έπαρχος Καρπάθου-Κάσου κ. Γιάννης Μηνατσής ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους  για τη συμμετοχή τους και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση και διεξαγωγή των σεμιναρίων, ενώ μετέφερε τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και της προέδρου του ΚΕΚ «Γ. Γεννηματάς» εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου κας Χαρούλας Γιασιράνη.

Ο κ. Έπαρχος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημασία και τη χρησιμότητα των σεμιναρίων, ανέλυσε τις διαδικασίες δήλωσης συμμετοχής όσων θέλουν να διδάξουν και όσων θέλουν να τα παρακολουθήσουν, διευκρινίζοντας ότι οι διδάσκοντες αμείβονται με όσα προβλέπει σχετικό ΦΕΚ, ενώ η παρακολούθηση είναι δωρεάν. Εξήγησε στη συνέχεια ότι το κόστος των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, καλύπτονται εξ’ ολοκλήρου από το ΚΕΚ «Γ. Γεννηματάς» και ακολούθως ανακοίνωσε τα γνωστικά αντικείμενα των σεμιναρίων που θα αρχίσουν άμεσα και στην Κάσο.

Τέλοςευχαρίστησε τη δήμαρχο Κάσου κυρία Μαίρη Τσανάκη για την παρουσία της αλλά και για την παραχώρηση από το Δήμο Κάσου των χώρων όπου διεξάγονται τα σεμινάρια και για την απόφασή της ο Δήμος Κάσου να βοηθήσει στις διαδικασίες εγγραφών στα νέα σεμινάρια. Ακολούθως έγινε η απονομή των βεβαιώσεων σε όσους παρακολούθησαν τα σεμινάρια και σε όσους δίδαξαν σε αυτά καθώς επίσης και σε όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο στη διεξαγωγή τους.

Κάσος

ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

Βεβαιώσεις  παρακολούθησης των σεμιναρίων απονεμήθηκαν στους :

Για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές:

Ελένη Βάϊλα, Άννα Βοναπάρτη, Απόστολος Γκιόλβας, Νικόλαος Ζάγορας, Ειρήνη Ηλιακώστα, Μαρία Ηλιακώστα, Μαρία-Γεωργία Ιερομόναχου, Βαρβάρα Κυριακού, Αναστασία Κωνσταντινίδη, Ελένη Κανσταντινίδου, Ειρήνη Μουτάκη, Αθανάσιος Νταγλέρης, Γεώργιος Παπαγεωργίου, Ειρήνη Παπαγεωργίου, Φλωρεντία Παπαγεωργίου, Μαρία Περσελή, Παρασκευή Πομποδάκη, Άννα Ραϊνάκη, Μαρία Σοφίλα.

Για τα Αγγλικά στον τουρισμό:

Παναγιώτης Ανδρονίκης, Χρήστος Αποστολάκης, Γεώργιος Αρβανιτίδης, Άννα Βοναπάρτη, Απόστολος Γκιόλβας, Ελένη Γραμματά, Βιργινία Δασκαλάκη, Ευαγγελία Διαμαντίδη, Άλκης Ευθυμίου, Κυριάκος Ζάγορας, Ευαγγελία Ζαχάρη, Ιωάννης Ζερβάκης, Βαρβάρα Ζούλη, Ηλιάννα Ζούλη, Θεώνη Ηλιάδου, Ειρήνη Ηλιακώστα, Μαρία-Γεωργία Ιερομόναχου, Παντελής Κατσινίκας, Ειρήνη Κρητσιώτη, Φούλα Μαστροπαύλου, Μηνάς Κωνσταντινίδης, Ιωάννης Μπουτσικούδης, Ιωάννης Νικολάου, Αθανάσιος Νταγλέρης, Βασίλειος Παπαγεωργίου, Μαρία Παπαμυλωνάδη, Θεφανία Ρήγα, Ευδοκία Σακελλάρη, Άλμα Σπαχιά, Δημήτριος Τσαγκάρης, Ηλίας Τσουκαλάς, Φωτεινή Φιλιππίδη, Ευαγγελία Φραγκάκη.

Για τη συμβουλευτική Γονέων:

Ευδοκία Ασπρά, Άλκης Ευθυμίου, Βαρβάρα Ζούλη, Μαρία-Γεωργία Ιερομόναχου, Φούλα Καμπούρη, Παντελής Κατσινίκας, Ειρήνη Κρητσιώτη, Ανθούλα Μάλτσιου, Μαρία Παπαμυλωνάδη, Ευδοκία Σακελλάρη, Άλμα Σπαχιά, Φωτεινή Φιλιππίδη.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ

Ζαχαρούλα Χαρπαντίδου (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές).

Μαρία Σταμοκώστα (Αγγλικά Τουρισμού-Συμβουλευτική Γονέων).

ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Ευχαριστήρια απονεμήθηκαν στους :

Αντωνία Δεγαϊτά-Διευθύντρια Γυμνασίου Κάσου για την παραχώρηση χώρου για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων και του εργαστηρίου των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Ελένη Κωνσταντινίδου-Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου Κάσου για την παραχώρηση χώρου διεξαγωγής των σεμιναρίων.

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

Άρχισαν με πολύ ενδιαφέρον οι εγγραφές στο νέο κύκλο σεμιναρίων στην Κάσο και οι δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται στο Δήμο της Κάσου. Τέλος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο σεμιναρίων του Επαρχείου κ. Σταύρο Σταυριανό στο τηλέφωνο :6985843740.