Η 3η μέρα της σειράς διαδικτυακών εκδηλώσεων με γενικό τίτλο “Η σημασία του ναυτικού αγώνα και το Ολοκαύτωμα της Κάσου” που διοργανώνει ο Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021.

Στις 17:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω της πλατφόρμας ZOOM (https://us02web.zoom.us/j/82042937150) και εναλλακτικά σε live streaming μέσω Facebook (Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων) και YouTube (https://youtu.be/YUf5OFtOqPg) την ημερίδα με τίτλο: Η σημασία του ναυτικού αγώνα και το Ολοκαύτωμα της Κάσου.

Στην 3η διαδικτυακή ημερίδα μας έχουμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε κοντά μας δύο εξαίρετους ομιλητές.

Ομιλητές 3ης διαδικτυακής εκδήλωσης:

  • Αν/χος ε.α. Βασίλειος Μαρτζούκος, Επίτιμος Διοικητής Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Αντιπρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών Θέμα: “Η συμβολή του ναυτικού και η σημασία του ναυτικού αγώνα στην Επανάσταση”.
  • κ. Μηνάς Βιντιάδης, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας Θέμα: “Το Ολοκαύτωμα της Κάσου”.

Η τρίτη προγραμματισμένη ομιλία της ημέρας με τίτλο “Η γεωστρατηγική θέση των Δωδεκανήσων”, με ομιλητή τον Δρ Γρίβα Κωνσταντίνο, μεταφέρθηκε για την 7η διαδικτυακή ημερίδα μας.

Με το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό και χαιρετισμοί επισήμων. Ενδεδειγμένος – εκτιμώμενος χρόνος κάθε ερώτησης 1′ και κάθε χαιρετισμού 3′.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας ώστε όλοι μαζί να εντρυφήσουμε στην αξία και τη συμβολή της Δωδεκανήσου στην Επανάσταση αλλά και εν γένει στη σημασία της ιδιαίτερης πατρίδας ως κομμάτι του Ελληνισμού

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΡΑΧΟΥ ΝΕΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ