Ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του ο Δήμος Πάτμου χωρίς κόστος σε νέες έγκυρες διαδικτυακές τουριστικές δράσεις, προβάλλοντας τα εξειδικευμένα τουριστικά «προϊόντα» του.

Ο Δήμος και η Επιτροπή Τουρισμού έγκαιρα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γραφείου ΕΟΤ Μιλάνου που διοργάνωσε εξειδικευμένο τουριστικό workshop το διάστημα 12 έως 14 Μαΐου για τη σύσφιξη των σχέσεων του προορισμού με την πάντα επίκαιρη ταξιδιωτική αγορά της Ιταλίας.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΝΤΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΜΟΥ

Μέσα σε ένα εντυπωσιακό εικονικό περιβάλλον και σε ειδικό ψηφιακό χώρο αποκλειστικά για τον προορισμό, η Πάτμος εκπροσωπήθηκε από την κυρία Elisa Boato και παρουσιάστηκε σε επαγγελματίες και άλλους ειδικούς της Ιταλικής αγοράς, με τη βοήθεια του κατάλληλου οπτικοακουστικού υλικού.

Την ίδια περίοδο, ο Δήμος συμμετείχε ανάμεσα σε ελάχιστους ακόμη προορισμούς των Δωδεκανήσων στην κορυφαία virtual διεθνή έκθεση τουρισμού της Αυστρίας Ferien Messe Wien 2021 ως συνεκθέτης του ΕΟΤ.

Πάτμος: Το ιερό νησί του Αιγαίου.

Το virtual stand της Πάτμου προσέλκυσε το ενδιαφέρον του ταξιδιωτικού κοινού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και ο ΕΟΤ συμπεριέλαβε την Πάτμο στην ενότητα του στην έκθεση, ανάμεσα στους προτεινόμενους Ελληνικούς προορισμούς.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της εποχής, φροντίζουμε να δίνουμε ενεργά το «παρών» σε σημαντικές εικονικές και ψηφιακές δράσεις της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις επιδιώκουμε να «κλειδώνουμε» άμεσα τη συμμετοχή μας χωρίς να επιβαρύνεται οικονομικά ο Δήμος μας», αναφέρει σχετικά με το σκεπτικό της τουριστικής προβολής, ο Δήμαρχος Πάτμου Ελευθέριος Πέντες.