Ο Ιωάννης Παππάς, βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, με τον Βασίλη Μανέττα, πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ και τον Γιώργο Υψηλάντη, γενικό διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα όπου ανέπτυξαν ουσιαστικό και παραγωγικό διάλογο για θέματα χρηματοδότησης έργων της ΔΕΥΑΡ. Πρόκειται για έργα πνοής που είναι αναγκαία και θα αναβαθμίσουν το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης για το νησί της Ρόδου.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ, ΑΝ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ Ν.Δ

Επιπλέον ο κ. Παππάς ζήτησε την υποστήριξη και την άμεση ένταξη για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» της μελέτης της ΔΕΥΑΡ Καλύμνου για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ», με προϋπολογισμό 1.200.000,00€, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες ύδρευσης σε Κάλυμνο, Τέλενδο και Ψέριμο.

Επίσκεψη στον Υπουργό Στέλιο Πέτσα ο Βουλευτής Γιάννης Παππάς με τον πρόεδρο και Γεν.Διευθυντή της ΔΕΥΑΡ

Ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών αναγνώρισε την ανάγκη να προχωρήσουν τα έργα και δεσμεύτηκε από την πλευρά του να προωθήσει την χρηματοδότηση τους αξιοποιώντας τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία. Ο Ιωάννης Παππάς ευχαρίστησε τον κ. Πέτσα για την εποικοδομητική συνάντηση και την αρωγή του στις ανάγκες των νησιών μας.