- Καρπαθιακή - https://www.karpathiaki.gr -

Ιωάννης Παππάς από Κάσο: «Η θυσία των προγόνων μας μένει άσβεστη στην μνήμη και την καρδιά μας»

Στην Ηρωική Νήσο Κάσο παρευρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία στις επετειακές εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Κάσου.

Ο κ. Παππάς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον ηρωισμό των κατοίκων της Κάσου αλλά και όλων των νησιωτών, τονίζοντας πως σε όλα τα καλέσματα της Πατρίδας δήλωναν το παρών και αντιμετώπιζαν κάθε εχθρό με θάρρος και ανδρεία.

[1]

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία στις επετειακές εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Κάσου.

«Παρευρέθηκα στην Ηρωική Νήσο Κάσο, ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στις χθεσινές και τις σημερινές εκδηλώσεις, για την επέτειο μνήμης του Ολοκαυτώματος.

Θυμόμαστε και τιμούμε όσους θυσιάστηκαν για να είναι η Πατρίδα και τα νησιά μας ελεύθερα. Όσους έκαναν πράξη το «γαίαν και ύδωρ ου δίδομεν», αντιστάθηκαν στη βαρβαρότητα του Ολοκαυτώματος και έδωσαν και την ίδια τους τη ζωή για τον τόπο μας.

[2]

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία στις επετειακές εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Κάσου.

Αυτόν τον μοναδικό τόπο, με τους τόσο περήφανους και ηρωικούς κατοίκους, που σε όλα τα καλέσματα της Πατρίδας δήλωναν βροντερά το παρών και αντιμετώπιζαν κάθε εχθρό με θάρρος και ανδρεία.

Η θυσία των προγόνων μας μένει ασβέστη στη μνήμη και την καρδιά μας. Είναι φάρος φωτεινός για τη ζωή μας και το μέλλον μας.

Δεν τους ξεχνάμε.»

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ