Στη σημασία που έχει για το νησί της Ρόδου η διεξαγωγή των διεθνών αγώνων ποδηλασίας αλλά και εν γένει ο αθλητικός τουρισμός, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς.

Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Παππάς τόνισε πως τέτοιες ενέργειες προβάλουν ουσιαστικά την ομορφιά και τον πολιτισμό των νησιών μας και δίνουν το έναυσμα για επανεκκίνηση του τουρισμού.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

Ο Βουλευτής, έδωσε το παρόν στην εκκίνηση καθώς και στον τερματισμό του αγώνα, είχε την ευκαιρία να βραβεύσει τους αθλητές ενώ συμμετείχε και στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ρόδου, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη, του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Αθλητισμού, κ. Νίκου Νικολή και του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ και αντιδήμαρχο Ρόδου, κ. Αλεξάνδρου Κολιάδη.

Επιπλέον συζητήθηκε με τον κ. Αυγενάκη, η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Ρόδου και η κατασκευή του νέου κλειστού γηπέδου Αρχαγγέλου.