- Καρπαθιακή - https://www.karpathiaki.gr -

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΣΥΡΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Τελευταία φορά που απαντώ σε κακοήθειες αδαών

Είναι φανερό, ότι κάποιοι έχουν ενοχληθεί από το πλούσιο έργο της Δημοτικής Αρχής σ΄αυτό το διάστημα και μάλιστα μέσα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλη την χώρα και βέβαια για την Κάρπαθο.

Τα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί είναι δεκάδες και πρόσφατα δημοσιοποιήθηκαν στο σύνολό τους, ώστε να ενημερωθούν όλοι οι δημότες μας, οι απανταχού Καρπάθιοι και οι φίλοι του νησιού μας.

Δυστυχώς, αυτό δεν ικανοποιεί κάποιους και ορισμένοι προσπαθούν να θολώσουν το σαφές μήνυμα ότι στην Κάρπαθο υπάρχει μια σφαιρική αντιμετώπιση όλων των αναγκών του νησιού μας και των δημοτών, σε ένα αδιαμφισβήτητα δημιουργικό έργο ως αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς και προγραμματισμού.

[1]

Αυτή την στιγμή εμφανίστηκε πάλι ο κ. Κανάκης, ο οποίος προσπαθεί να τροφοδοτήσει ερωτηματικά για την σκοπιμότητα αλλά και το κόστος έργου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει αδιαφάνεια και να αφήσει απαράδεκτες αιχμές για την εντιμότητά μας.
Τελικά, είναι αμετανόητος.

Τα ίδια περίπου έγραφε και για το έργο της τηλεδιαχείρισης πριν μήνες και δεν τον είδαμε να ζητάει συγγνώμη όταν το έργο και όλες οι διαδικασίες εγκρίνονταν από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Τώρα συνεχίζει.

Όλα όσα αναφέρει ο κ. Κανάκης είναι φλυαρίες και δείγμα ισχυρογνωμοσύνης, χωρίς ουσία, κριτική χωρίς περιεχόμενο, άγνοια που καλύπτεται πίσω από δήθεν στοιχεία, αχρείαστα σε εμάς μαθήματα Δημοκρατίας, συλλογικών διαδικασιών και διαλόγου που για εμάς είναι
βασική Αρχή λειτουργίας του Δήμου.

Είναι η τελευταία φορά που απαντώ στον κ. Κανάκη.

Δεν έχει νόημα. Οι ώρες μας όλες, οι δυνάμεις μας όλες, είναι αφιερωμένες στην απορρόφηση πόρων, στην προώθηση έργων που θα μεταμορφώσουν την Κάρπαθο και όχι να απαντάμε σε κακοήθειες, συνειδητές προσπάθειες να παραχαράσσεται η αλήθεια και κενές περιεχομένου επιστολές.”

Κάρπαθος 14 Δεκεμβρίου 2020
Ο Δήμαρχος Καρπάθου
Ιωάννης Θεμ. Νισύριος