Προς τον κ. Πρόεδρο τησ Κοινότητας Μενετών Καρπάθου

ΑΙΤΗΣΗ

Του Νίκανδρου Ανδρέου του Βασιλείου, Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Καρπάθου, κατοίκου Κοινότητας Μενετών Καρπάθου

Κύριε Πρόεδρε,

Απευθύνω αίτημα προς εσάς, για να κάνετε Λαϊκή Συνέλευση στις Μενετές, το συντομότερο δυνατόν, διότι η κατάσταση στο χωριό μας και στην ευρύτερη περιοχή είναι τραγική.

Προκειμένου, λοιπόν, να εκφράσω, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι χωριανοί μας τις ανησυχίες μας είναι επιτακτική ανάγκη να συγκαλέσετε Λαϊκή Συνέλευση. Είναι η τελευταία ελπίδα μήπως και δοθούν λύσεις στα εδώ και πολύ καιρό άλυτα προβλήματα του χωριού μας.

Δυστυχώς, κε Πρόεδρε, στις συνεδριάσεις στις οποίες συμμετέχουμε τόσο εσείς, όσο εγώ και οι χωριανοί μας πρώην δημοτικοί σύμβουλοι που παραιτήθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο και συζητούμε τα προβλήματα του χωριού μας, απάντηση δεν παίρνουμε από τον κ.Δήμαρχο, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Συμβούλους παρότι εγώ προσωπικά τα έχω επισημάνει και γραπτώς  με την ανοιχτή μου επιστολή στον κ. Δήμαρχο.

Από κανέναν όμως δεν έχουμε πάρει καμμία απάντηση. 

Επειδή, λοιπόν, κε Πρόεδρε είστε γνώστης της κατάστασης αυτής η οποία δεν πάει άλλο, ζητώ να συγκαλέσετε Λαϊκή Συνέλευση, το συντομότερο στο χωριό μας, ώστε κάθε χωριανός και χωριανή να τοποθετηθούν για τα άλυτα προβλήματα που απασχολούν το χωριό μας, τις Μενετές Καρπάθου όπως για παράδειγμα τα λύματα που τρέχουν στην αυλή του Χριστού, ο φωτισμός, η καθαριότητα, το Κοινοτικό Μέγαρο, η συντήρηση του σχολείου, η ασφαλτόστρωση του δρόμου του Λαδιού και τα προβλήματα των τουριστικών μας περιοχών Αμμοοπής- Αφιάρτη και των ευρύτερων περιοχών τους, καθώς και ό,τι άλλο ήθελαν να εκφράσουν οι χωριανοί μας.

                                                                           Με εκτίμηση

                                                               ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

                                                             ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ