Με το βλέμμα στραμμένο στην πολλά υποσχόμενη τουριστική σαιζόν του 2023, η ομάδα του προγράμματος Mykonos – Santorini, by FlyinToGreece, με επικεφαλής τον Ambassador Mykonos Promo – HACC New York και αντιπρόσωπο της εταιρείας συμβούλων Τουρισμού Δήμων MTC Group, κ. Κώστα Σκαγιά, βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στην φετινή Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, World Travel Market, που πραγματοποιείται από τις 7 – 9 Νοεμβρίου 2022.

Η ομάδα του Mykonos – Santorini, by FlyinToGreece θα διερευνήσει το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στον τουριστικό χάρτη στη μετά COVID-19 εποχή, προωθώντας παράλληλα την αυθεντικότητα των ελληνικών προορισμών και τις αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου επιχειρήσεις – μέλη του, στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, εκ των οποίων ένα σημαντικό ποσοστό αποτελεί τουριστικούς buyers από όλη την υφήλιο.

Ιδιαίτερη έμφαση, όπως κάθε χρόνο, θα δοθεί στην προσέλκυση επισκεπτών υψηλού εισοδηματικού προφίλ και τουριστικών buyers πολυτελούς τουρισμού.

Για την πληροφόρηση τους, θα χρησιμοποιηθεί το διαδραστικό έντυπο υλικό καθώς και οι ψηφιακές εφαρμογές, σχεδιασμένες από ομάδα ειδικών στις σύγχρονες τεχνολογίες και στον τουρισμό από Λονδίνο, Νέα Υόρκη και την ομάδα Mykonos Promo της MTC Group.

Η WTM, στα 42 χρόνια διοργάνωσης της, έχει καθιερωθεί ως κορυφαία έκθεση τουρισμού, όπου πραγματοποιούνται επαγγελματικές συμφωνίες δισεκατομμυρίων ευρώ και αναλύονται οι τάσεις στον τουρισμό της επόμενης σαιζόν.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ MTC Group

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ