Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης μας «Πρόοδος Καρπάθου», χθες 20/9/2023, με την παρουσία πλήθους πολιτών, δίνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ένα ηχηρό μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 8 ης Οκτωβρίου 2023.

Μιχάλης Κ. Φελλουζής, υποψήφιος δήμαρχος Καρπάθου – Αρχ. Αμβρόσιος Μαναρουλάς

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρπάθου, Μιχαήλ Κ. Φελλουζής, στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

Μιχάλης Κ. Φελλουζής

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για το ότι ο συνδυασμός μας διαθέτει ένα πλήρες ψηφοδέλτιο, δυναμικό, πολυσυλλεκτικό και ενωτικό χωρίς κομματικές ταμπέλες, πλαισιωμένο από έμπειρα στελέχη στην αυτοδιοίκηση, επιτυχημένα στο επαγγελματικό και κοινωνικό πεδίο, αλλά και νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη και όραμα για δουλειά.

Μιχάλης Κ. Φελλουζής, υποψήφιος δήμαρχος Καρπάθου – Γιάννης Θ. Νισύριος δήμαρχος Καρπάθου

Είμαι υπερήφανος που 132 ενεργοί συμπολίτες μας οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο για το νησί μας και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για να έλθει ουσιαστική αλλαγή στα δημοτικά πράγματα, για να μπει επιτέλους ο Δήμος μας στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης.

Με σύνθημα μας «ΜΑΖΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ».

Γιάννης Φελλουζής-Μιχάλης Φελλουζής-Πόπη Φελλουζή-  Ευαγγελία Φελλουζή-Κωνσταντίνος Φελλουζής

Κλείνοντας, θέλω να γνωρίζετε πως δέσμευση μου είναι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο και να διοικήσουμε το Δήμο μας με συνεργασία, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα και με γνώμονα το κοινό συμφέρον».